Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Beijing Jinshan Lake Golfklubb(北京净山湖)(Beijing Jinshan Lake Golf Club)

No.9, Shunsha Road, Xiaotangshan Town, Changping District, BeijingVisa på karta

3.9
< >

Välj din golfplan

13dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris
Booking service unavailable
Booking service unavailable
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7312
 • :Other
 • :Pete•Dye
 • :2011

Golfbanskort

Beijing Jinshan Lake Golfklubb ligger cirka 6 kilometer norr om Beijing Tian Tong Yuan, och det är strategiskt beläget på kärnan av Ao Bei villakvarter, över Axeln av Beijing, mindre än 10 kilometer från Olympiaparken. Det är lättillgängligt via vägar som Li Tang Road, Jing Cheng Expressway, Badaling Expressway och Airport Expressway. Klubben är omgiven av berg och vatten och är mycket bekväm att nå.

Jinshan Lake Golfklubb har en 18-hålsbana med en total längd på 7312 yards och en standard på 72 slag. Banan designades av den kända golfbanedesignfirman Schmidt & Curley Golf Design och övervakades under hela byggprocessen. Banan har influenser från världens främsta designmästare Pete Dyes ""TPC-stil för tävlingsbanor"". Den mjukt kuperade banan använder smart terrängen, bergsutsikten och andra naturliga landskap, integrerar strömmande vatten, vattenfall, små broar och karakteristisk växtlighet. Den använder sig i stor utsträckning av designelement från skotska naturliga banor och strävar efter att uppnå en perfekt balans mellan tävling och nöje, med bunkrar och vattendrag som korsar banan. Dessutom finns det sällsynta 1018 kvadratmeter stegformiga greener, en 3401 kvadratmeter stor bunker, bunkrar med en djup på 3,5 meter och en vattenyta på 100 000 kvadratmeter.

Jinshan Lake klubbhus har en planerad yta på 4000 kvadratmeter med traditionell kinesisk arkitektur såsom trägaller, pelare och bågar som skapar en antik kinesisk charm. Klubbhuset har en fullständig utrustning med restauranger, butiker, fritids- och välbefinnandsfaciliteter, varma källor och SPA. Stilen är elegant och lugn, med en byggnadsstruktur som är strömlinjeformad och samtidigt avslappnad. Det detaljrika designen är både enkel och dynamisk, och med omgivande bergsutsikter och lotusdammar skapar klubben en atmosfär av exklusivitet för affärsmöten, avkoppling och lyxig underhållning, och återskapar samtidigt en strävan efter estetiskt nöje och en harmoni med naturen.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris
Drikkepenge til caddies CNY 200

Tillgängliga språk

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.