Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Gaoming Silver Ocean Golfklubb(佛山高明银海)(Gaoming Silver Ocean Golf Club)

Dasha Reservoir, Yanghe Town, Gaoming District, Foshan, GuangdongVisa på karta

3.6
< >

Välj din golfplan

70dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:30~09:00

Betala i förväg

CNY 680

B.C.C会员价CNY

Boka

12:00~15:00

Betala i förväg

CNY 738

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :6832
 • :104.7
 • :Other
 • :2009

Golfbanskort

Foshan Gaoming Yinhai Golf Club ligger i Gaoming-distriktet i staden Foshan i Guangdong-provinsen, bara en timmes bilresa från Guangzhou. Den totala ytan för golfbanan är 1600 mu. Golfbanan är omgiven av berg, som omger en Dashahu-sjö på över 1000 mu mitt i. Golfbanans 18 fairways, som är sammanlänkade, slingrar sig längs bergen och vattnet, och är skickligt ordnade, som naturliga smaragder mitt i gröna berg och blått vatten.

Utanför golfbanan sträcker sig bergstopparna, omgivna av vita moln; inuti golfbanan, de kuperade kullarna och de blå vågorna från sjön följer varandra, medan sälgarna hänger vid sjökanten och lyfter fram bergen och sjöarnas skönhet. Den friska luften på golfbanan försätter dig i en verklig syrepark. Bland dessa gröna berg och detta vatten, promenera genom det gröna och frodiga gräset. Den lilla vita bollen flyger genom luften med en klar ljud, medan du kopplar av och känner dig som om du är i en avlägsen paradis, långt borta från världslig trängsel.

De 18 fairways korsar kullar, sjöar och skogar med olika former, vilket gör varje slagstrategi för varje hål till en utmaning. Golfare kan här svinga sina klubbor och visa sin skicklighet, samtidigt som de beundrar den vida landskapet och den blå himlen. Designen av golfbanan erbjuder alla medlemmar och gäster en stimulerande och underhållande golfupplevelse. Inbäddad i den subtropiska skogen har golfbanan designats av kända designers och erbjuder en perfekt förening mellan människa och natur, vilket ger en naturlig och subtil estetisk känsla. Designinspirationen kommer från den naturliga skönheten i den södra landskapet, varje hål har en annan form och varje slag förmedlar naturens lugn och vitalitet.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris
Club Rental CNY 300

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.