Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Shantou CITIC Shantou Golfklubb(广东潮汕)(Shantou CITIC shantou Golf Club)

The North Side, Futou Mountain, Hepu Avenue, Haojiang District, Shantou, GuangdongVisa på karta

4
< >

Välj din golfplan

68dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:30~09:00

Betala i förväg

CNY 805

B.C.C会员价CNY

Boka

12:00~15:00

Betala i förväg

CNY 805

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7817
 • :Other
 • :Tom Pearson
 • :1999

Golfbanskort

Shantou CITIC Golfklubb är en medlemsorganisation för Shantou Bay Golf Club Limited, som har etablerats genom kinesisk regeringsgodkännande och drivs som en joint venture-verksamhet. Klubben ägs av CITIC Group och är skyddad enligt kinesisk lag. Golfbanan är imponerande med en investering på 300 miljoner RMB och täcker en yta av 1868 tunnland. Den är Kinas första 18-håls, 72-par internationella standardbana som helt använder sig av amerikansk ursprunglig örngräs för greenerna. Banan designades av det världsberömda golfbanedesignföretaget Pearson Golf Design och anpassades enligt den lokala terrängen och vattnets karaktär, med uppfyllandet av USGA-standarder och avsikten att vara värd för internationella öppna tävlingar.

Golfbanan är belägen vid foten av Ax Hill i Hepu-distriktet i Shantou City och har en utmärkt geografisk plats med exceptionellt bekväm transport. Det tar endast 20 minuter med bil från Shantou City genom Shenshan Expressway, 280 kilometer till söder via Shenshan Expressway till Shenzhen och Hongkong, 220 kilometer till norr via 324 National Road till Xiamen och 30 kilometer till Chaozhou och Jieyang via 206 National Road.

Golfbanan, skapad av den framstående amerikanska golfbanedesignern Tom Pearson, är anpassad efter den unika bergs- och vattentopografin i området och följer USGA-standarder. Banan sträcker sig över 7817 meter och har en varierad design som utmanar spelarna på olika sätt och passar både nybörjare och erfarna golfare.

En ny C-bana med 9 hål har skapats med konceptet "Naturlig utformning, klara vattenkällor" och har en höjdvariation på 40 meter, glittrande dammar och imponerande klippformationer som skapar en typisk bergs- och kullbana.

Klubbhuset är utformat med en respektabel och ståtlig fasad och en interiör som är vacker, elegant och fullt utrustad. Med både kinesiska och västerländska restauranger, VIP-rum, och rika matkreationer från framstående kockar, erbjuder klubben autentiska Chaoshan-rätter samt en varierad meny. Klubbhuset har även olika typer av standardrum med lyxig inredning. Omklädningsrummet har bastu, finsk bastu, dusch och vattenmassagepool för avkoppling och återhämtning. Oavsett om det är familjesammankomster eller affärsmöten, erbjuder klubbhuset en varm och bekväm miljö med förstklassig service.

CITIC Resort är en kompletterande facilitet för CITIC Golfklubb och är en trestjärnig utlandsinriktad turisthotell. Resorten erbjuder havsnära villor, olika typer av standardrum och sviter som är bekväma och lyxiga. Den har också möteslokaler och affärscenter med kapacitet för 30 till 300 personer, en kinesisk restaurang med plats för över 300 gäster, och olika underhållningsfaciliteter. CITIC Resort erbjuder klubbens medlemmar och gäster en idealisk plats för avkoppling och underhållning.

"

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris
Club Rental CNY 300

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.