Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Dayang Golfklubb(广东大洋)(Dayang Golf Club)

Dayang Village, Wujingfu Town, Jiexi County, Jieyang, GuangdongVisa på karta

4.6
< >

Välj din golfplan

77dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

07:00~15:00

Betala i förväg

CNY 580

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :6741
 • :106.5
 • :Other
 • :Roger David
 • :2012

Golfbanskort

Dayang Golfklubb är den första bergiga 18-håls golfbanan i hela provinsen, byggd genom samarbete mellan den malaysiska Datuk, Tai Ping District och framstående entreprenören Zou Shunda och Jieyang Daxie Economic Development Corporation. Klubben täcker en yta på över 25 000 tunnland och den första etappen av byggprojektet investerades med 30 miljoner dollar för att skapa en 18-håls golfbana. Banan är belägen i den natursköna Daxie-bergsområdet, ofta kallat "jordisk paradis". Designen är verket av den välrenommerade australiska designern Roger David. Hela banan är integrerad med bergen och vattnet och omges av naturskön utsikt såsom lockande bergskällor, vackra bäckar och högliggande sjöar. Banans böljande fairways återspeglar en elegant och aristokratisk konstnärlig stil. Denna vackra och unika utformning gör att banan rankas som en av de mest speciella och utmanande golfbanorna i Kina och Sydostasien.

Dayang Golfklubb ligger i östra Guangdong, i bergen i norr. Det tar en timme från Jieyang, två timmar från Shantou, fyra timmar från Xiamen, fyra timmar från Shenzhen och fem timmar från Guangzhou med bil. Området är lättillgängligt. Vägen från foten av bergen till banan är en dubbelfilig betongväg som kostade över 70 miljoner RMB att bygga. Här kan du njuta av en lugn miljö, frisk luft, natursköna berg och kristallklara floder, helt befriad från stadens buller och föroreningar. Banan ligger i genomsnitt 800 meter över havet, med toppen av Wudong Peak som når över 1000 meter. Klimatet är behagligt varmt på vintern och svalt på sommaren, vilket gör det till ett naturligt tillflyktsort från värmen. Klubbens faciliteter inkluderar en resort med utsikt över bergen och sjön, en västerländsk restaurang, en nattklubb, paddling, fiske, pool, go-kart bana, pilbågsskjutning, och en lekplats för barn. Det finns en lyxig klubbhus och mottagningsområde, alla med målet att du och dina nära och kära ska ha roligt och njuta av en uppfylld tid. Dessutom finns det många natursköna platser som gör att besökare inte vet var de ska börja.

Dayang ger dig möjlighet att promenera bland molnen och känna dig fri som i en sagovärld. De underbara upplevelserna måste upplevas på plats för att förstå dess mysterium. Här kan du, bortom det hektiska arbetslivet, koppla av och verkligen fördjupa dig i den stillsamma och natursköna naturen.

Golfbansfaciliteter

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.