Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Guangzhou Congdu Internationell Summit Golfklubb(广州从都国际)(Guangzhou Congdu International Summit Golf Club)

1, Congdu Avenue, Conghua, Guangzhou, GuangdongVisa på karta

4.9
< >

Välj din golfplan

70dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

07:00~14:00

one player

Betala i förväg

CNY 5280

B.C.C会员价CNY

Boka

07:00~14:00

2players

Betala i förväg

CNY 4780

B.C.C会员价CNY

Boka

07:00~14:00

3~7players

Betala i förväg

CNY 4480

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :Other
 • :Montgomery
 • :2010

Golfbanskort

Guangzhou Congdu Internationell Summit Golfklubb är en toppklassig exklusiv privatklubb som byggts med en investering på 8 miljarder yuan av Overseas Chinese Town Group. Den är belägen i Liangkou Town, Conghua, söder om Liuxi River och nära 105-vägen. Den ligger intill arenan för Asian Games equestrian-evenemang och är den utvalda platsen för mottagande av dignitärer från Asian Games.

Congdu International Summit är en integrerad anläggning som kombinerar en internationell konferensanläggning, en sportpark, ett platinaklassat femstjärnigt spa-hotell, ett museum och ett SPA och Wellness Center. Namnet "Congdu" återspeglar denna anläggnings storslagenhet och förenar tre faktorer: en arkitektoniskt klassisk kinesisk design, en ädel och privat atmosfär samt en isolerad naturlig miljö. Resortens spa- och villaområde har rikliga naturliga varma källor.

Hela anläggningen ligger i en naturlig dal i Conghua och har en planering och arkitektonisk layout med en kunglig palatskänsla på taken. Målet är att skapa detta fantastiska design som en "asiatisk legendärt semesterort". Congdu's 27-håls golfbana designades noggrant av Europas toppspelare, Colin Montgomerie från IMG. Banans professionella karaktär och svårighet kan mäta sig med världens bästa golfbanor och är en sällsynt "renrasig" Montgomerie-bana i Kina. Landskapsarkitekturen för banan hanterades av Pinnacle Design Company, som var ansvariga för Tiger Woods design av en golfbana i Dubai. Varje golfhål har sin unika skönhet. Banan är utrustad med världsklassiga helt automatiska golfvagnar och en privat golfklubb. De exklusiva golfvillorna, endast för VIP-användning, ligger i skuggan av banan och uppfyller definitivt kraven på integritet för ädla gäster. För att säkerställa exklusivitet och privatliv är banan endast öppen för medlemmar och inbjudna gäster med godkända inbjudningar.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.