Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Guangzhou Foison Golf Club-Dye Course(广州风神-戴伊球场)

Lingdong Road, Huadu District, Guangzhou, GuangdongVisa på karta

4.6
< >

Välj din golfplan

69dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:30~08:00

Foreigner's passport only

Betala i förväg

CNY 998

B.C.C CNY

Boka

08:00~09:00

Foreigner's passport only

Betala i förväg

CNY 1320

B.C.C CNY

Boka

12:00~14:00

Foreigner's passport only

Betala i förväg

CNY 1320

B.C.C CNY

Boka

Närliggande hotell

Golfbansinformation

Golfbansinformation

  • :18
  • :71
  • :6690
  • :100.7
  • :Andra
  • :Cynthia Dye McGarey
  • :2009

Golfbanskort

Fengshen Golf Club är en företagsklubb i de urbana bergen, med två standardiserade 18-hålsbanor som valts ut som alternativa tävlings- och träningsområden för golfprogrammet i de 16:e asiatiska spelen. Klubben är byggd av Guangzhou Fengshen Automobile Investment Group Co, Ltd, som är ett känt varumärke för avancerad serviceindustri under Fengshen Group, och är också den första 36-håls golfklubben i Kina som har klarat miljöskyddscertifieringen av den internationella auktoritativa miljöskyddsorganisationen - Audubon Internationals ”Co-operative Habitat Project”. City Golf Club.

Det unika utseendet på det nya klubbhuset i asiatisk stil, designat av det världsberömda designföretaget KTGY, med ett sadeltak som är lågt framtill och högt baktill, ger människor en stark visuell påverkan; användningen av en stor del av klubbhusets glasfasad ger tillräckligt med ljus i alla funktionella områden, vilket visar medvetenheten om miljöskydd med låga koldioxidutsläpp. Lobbybaren, restaurangen, omklädningsrummet och bankettsalen kan alla njuta av en 270 ° utsikt över banan, och den stora deluxe multifunktionshallen, som rymmer upp till 250 personer samtidigt, är det föredragna valet för att hålla alla typer av möten och banketter.

Dye-bana grönt gräsval Hawaii platina gräs, designat av den berömda geni-designern Pete Dye (Peter Dye) familjedesign, djupt Peter Dye designstil av kärnan i det feminina och det roliga med golf genom varje hål, och samtidigt för att implementera Dyes design av det unika“för att ställa farleden vid det gröna ”. Samtidigt implementeras den unika Dye-designstilen för att ”definiera farleden vid greenen”, vilket gör varje skott fullt av kul. Bunkerhindren är känsliga och känsliga, som busiga små älvor, som döljer en dold fara och kan spela med golfare när som helst, vilket är en känslig kurs full av nyfikenhet i urban bergstil.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris
Drikkepenge til caddies CNY 200~300

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
  • Användaromdömen
    Utmärkt
    Bra
    Genomsnittlig
    Rimlig
    Dålig
  • Sällskap
    Affärspartner
    Kollegor
    Vänner
    Familj
    Ensam
  • Banes betyg
    Baneskick
    Banasvårighetsgrad
    Personal (Caddie) Vänlighet
    Prisvärdhet
    Klubb Facilitet
    Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.