Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Guangzhou Foison Golfklubb - Haworth Course(广州风神-哈沃斯球场)(Guangzhou Foison Golf Club Haworth Course)

Lingdong Road, Huadu District, Guangzhou, GuangdongVisa på karta

4.7
< >

Välj din golfplan

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris
Vänligen ring kundtjänst för att fråga om priser
Golfbansinformation

Golfbansinformation

  • :18
  • :72
  • :7221
  • :Andra
  • :Neil Haworth
  • :2010

Golfbanskort

Fengshen Golf Club är en företagsklubb i de urbana bergen och två standard 18-hålsbanor har valts ut som alternativa tävlings- och träningsområden för golfprogrammet i de 16:e asiatiska spelen. Klubben är byggd av Guangzhou Fengshen Automobile Investment Group Co, Ltd, som är ett känt varumärke inom den avancerade serviceindustrin under Fengshen Group, och är också den första 36-håls golfklubben i Kina som har klarat miljöskyddscertifieringen av den internationella auktoritativa miljöskyddsorganisationen - Audubon Internationals ”Co-operative Habitat Project”. City Golf Club.

Det unika utseendet på det nya klubbhuset i asiatisk stil, designat av det världsberömda designföretaget KTGY, med ett sadeltak som är lågt framtill och högt baktill, ger människor en stark visuell påverkan; användningen av en stor del av klubbhusets glasfasad ger tillräckligt med ljus i alla funktionella områden, vilket visar medvetenheten om miljöskydd med låga koldioxidutsläpp. Lobbybaren, restaurangen, omklädningsrummet och bankettsalen har alla 270° utsikt över stadion, och den stora lyxiga multifunktionella salen, som kan ta emot upp till 250 personer samtidigt, är det bästa valet för att organisera alla typer av möten och banketter.

Haworth Course är en reflekterande internationell mästerskapsbana i bergsstil, designad av den internationella mästaren Neil Haworth. Fairwaygräset är Hawaii Salam och gröngräset är Hawaii Supreme. Banan är utsökt och delikat och integrerar sjöar, berg och slätter med de fyra kännetecknen ”natur, harmoni, affärer och nöje”.

Greenerna är chipformad design, oförutsägbar, och området är precis rätt. Fairways är av olika bredd, med en mängd olika strategiska slaglinjer och förändrade hinderdesigner, vilket är ett helt nytt test för golfare när det gäller kortspel, puttning, långspel, teknisk stabilitet och noggrannhet, och är extremt underhållande och utmanande. På grund av sitt unika geografiska läge och sin internationella mästerskapskvalitet valdes banan ut som uppvärmnings- och reservbana för tävlingarna i samband med de asiatiska spelen i Guangzhou 2010.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris
Club Rental CNY 300
Drikkepenge til caddies CNY 200~300

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
  • Användaromdömen
    Utmärkt
    Bra
    Genomsnittlig
    Rimlig
    Dålig
  • Sällskap
    Affärspartner
    Kollegor
    Vänner
    Familj
    Ensam
  • Banes betyg
    Baneskick
    Banasvårighetsgrad
    Personal (Caddie) Vänlighet
    Prisvärdhet
    Klubb Facilitet
    Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.