Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Guangzhou Foison Golfklubb - Haworth Course(广州风神-哈沃斯球场)(Guangzhou Foison Golf Club Haworth Course)

Lingdong Road, Huadu District, Guangzhou, GuangdongVisa på karta

4.7
< >

Välj din golfplan

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris
Please call the customer service center to enquire about rates
Golfbansinformation

Golfbansinformation

  • :18
  • :72
  • :7221
  • :Other
  • :Nelson&Haworh
  • :2010

Golfbanskort

Guangzhou Foison Golfklubb - Haworth Course är en urban skogsaffärsklubb med två standard 18-håls golfbanor som har utsetts som reservbana och träningsplats för golfen vid den 16:e asiatiska spelen. Klubben är noggrant utformad och investerad av Guangzhou Foison Motor Group Co., Ltd. Den är belägen inom Guangzhou Huadu Motor City Sports Park och är lättillgänglig från olika städer i Pearl River Delta. Klubben ligger endast 30 minuter från Tianhe CBD och 15 minuter från Baiyun International Airport. Klubben är lättillgänglig från olika städer i Pearl River Delta via norra andra ringvägen, Guangqing Expressway eller västra andra ringvägen.

Den första färdigställda 18-håls golfbanan (Feilingshan Course 1) - N&H Course - är formgiven av "världens bästa golfbana-designföretag" Nelson Haworth. Detta är en elegant bana med tankfull design som kombinerar sjöar, kullar och slätter till en. Banans layout anpassar sig till den naturliga terrängen och bevarar så mycket som möjligt av den ursprungliga skogsvegetationen. Med flera strategiska slaglinjer och varierande hinder är denna bana mycket utmanande. Den mest karakteristiska hålen 4 och 5 har tee-områden på höjden som ger vidsträckt utsikt och lockande skönhet samtidigt som de har en dold svårighet, varje slag kräver noggrant övervägande.

Den andra 18-håls golfbanan (Feilingshan Course 2) - Dye Course - är designad av den kända geniala designern inom golfen, Pete Dye och hans företag (DDG). Banan är planerad för att vara en rolig och välformad bana på de kuperade Feilingshan-bergen.

Guangzhou Foison Golfklubb har en helt ny asiatisk designad klubbhusfasad som är unik och designad av det välkända globala designföretaget KTGY. Den sadelformade takstrukturen med hög framdel ger en stark visuell effekt. Den omfattande användningen av glasväggar i klubbhuset ger rikligt med naturligt ljus till alla områden och visar klubbens låga koldioxidmedvetenhet. Lobbyn, restaurangen, omklädningsrummen och bankettsalen erbjuder alla en 270 graders utsikt över golfbanan. Det finns separata områden för medlemmars och gästers omklädningsrum, och VIP-området är specialutformat för högklassigt affärsmottagande. Den stora lyxiga multipurpose-salen har plats för 250 personer och är den perfekta platsen för alla typer av möten och banketter.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
  • Användaromdömen
    Utmärkt
    Bra
    Genomsnittlig
    Rimlig
    Dålig
  • Sällskap
    Affärspartner
    Kollegor
    Vänner
    Familj
    Ensam
  • Banes betyg
    Baneskick
    Banasvårighetsgrad
    Personal (Caddie) Vänlighet
    Prisvärdhet
    Klubb Facilitet
    Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.