Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Guangzhou South Lake Golf & Countryklubb(广州南湖)(Guangzhou South Lake G&C Club)

The North Side of South Lake, South Lake National Scenic Resort, Guangzhou, GuangdongVisa på karta

4
< >

Välj din golfplan

46dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

07:00~14:00

Betala i förväg

CNY 1800

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

  • :27
  • :72
  • :6776
  • :Other
  • :Jack Nicklaus
  • :1997년

Golfbanskort

Guangzhou South Lake Golf & Countryklubb är belägen på denna sällsynta naturskatt och den bästa ekologiska miljön som finns kvar i Guangzhous stadskärna. Den ligger ungefär 15 kilometer från stadens centrum. Förutom att dra nytta av det befintliga South Lake National Tourist Resort Roads transportsystem som ger enkel anslutning och transportmöjligheter, kommer en huvudväg att utvecklas på västra sidan för att ansluta till den nya Guangcong Road. Detta kommer att fungera som huvudingången till South Lake Golfbana och kommer att ge extremt bra kommunikationsmöjligheter.

Klubbens totala yta är 171 hektar och den totala byggytan är cirka 280 000 kvadratmeter. Alla byggnader och konstruktioner är konstruerade för att motstå jordbävningar upp till styrka 7 på Richterskalan. Klubben är en heltäckande, högklassig sport- och fritidsanläggning med internationell standard med 27 håls golfbana som huvuddel. Detta är resultatet av samarbete mellan den professionella Hong Kong Foming Development Co., Ltd. och flera starka företagsgrupper, som tillsammans har investerat 100 miljoner dollar, samt Guangzhou Service Tourism Development Co., Ltd. Klubben har anlitat den världsberömda "Golfens Kejsare" Jack Nicklaus för att designa och övervaka projektet. Målet är att uppnå den mest ultimata professionella standarden och sträva efter den perfekta föreningen av konst och natur. Klubben har också accepterat inbjudan från Jack Nicklaus International Golfklubb att ansluta sig till de mest kända golfbanorna i världen.

Varje medlem kan njuta av de 90 golfbanor som designats av Jack Nicklaus som finns utspridda över hela världen. Förutom att förbättra sina golffärdigheter i den lugna och vackra naturmiljön vid South Lake, kan medlemmarna också dra nytta av en mängd moderna och välutrustade fritids- och servicefaciliteter som klubben erbjuder: bowlingbana, tennisbanor, badmintonbanor, squashbanor, croquet, simbassäng, ridning, restauranger, barer, affärscenter, omklädningsrum, bilparkering.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris
Caddy Designation CNY 200

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
  • Användaromdömen
    Utmärkt
    Bra
    Genomsnittlig
    Rimlig
    Dålig
  • Sällskap
    Affärspartner
    Kollegor
    Vänner
    Familj
    Ensam
  • Banes betyg
    Baneskick
    Banasvårighetsgrad
    Personal (Caddie) Vänlighet
    Prisvärdhet
    Klubb Facilitet
    Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.