Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

MeiZhou Luhu Hill Internationell Golfklubb(梅州麓湖山)(MeiZhou Luhu Hill International Golf Club)

Industrial and cultural park, Luhu Hill, Nankou Town, Mei County, Meizhou, GuangdongVisa på karta

4.3
< >

Välj din golfplan

70dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:30~07:30

Betala i förväg

CNY 650

B.C.C会员价CNY

Boka

13:00~15:00

Betala i förväg

CNY 650

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7312
 • :101.9
 • :Other
 • :Jincheon
 • :2012

Golfbanskort

MeiZhou Luhu Hill Internationell Golfklubb är belägen i den natursköna staden Nan Kou i Meixian, Guangdong, en känd region för sina emigranter. Klubben är inom Guangdong Luhu Hill Cultural Industry Park. Den byggdes med investeringar från Guangdong Xinjinji Cultural Creative Industry Group Co., Ltd. och drivs av MeiZhou Jiajia Hao Wenti Development Co., Ltd. Den har en internationell standard 18-håls golfbana och en internationell klubbhus som byggdes enligt internationell femstjärnig standard. Klubben öppnade för provdrift i januari 2012. Banan är Meizhous första internationella standard golfbana med 72 hål, och den är en av de mest utmanande bergsbanorna med den största höjdskillnaden i Kina.

MeiZhou Luhu Hill Internationell Golfklubb liknar en stor naturlig smaragd, inbäddad i Luhu Hill-området med över 20 kullar och 9 sjöar, som ligger 450 meter över havet.

Banan täcker över 100 hektar och designades och formgavs av den välkända golfbanedesignern och modellören från Malaysia. Den följer internationella standarder för tävlingsbanor och är 7312 meter lång med en standard på 72 slag. Hela banan utnyttjar terrängen väl, har en unik layout och enastående formgivning. Banans fairways, vattenområden och sandfällor är naturligt formade och ger en fantastisk utsikt över bergen samtidigt som de är roliga och utmanande. Banan har en unik företagskultur, avancerad banverksamhetsmodell, högkvalificerat ungt managementteam och överlägsen service. I kombination med en internationell 18-håls golfbana ger detta MeiZhou Luhu Hill Internationell Golfklubb en unik bergsgolfkultur som låter golfälskare njuta av sporten till fullo.

Banan har den största höjdskillnaden i Kina och är en av de mest utmanande bergsbanorna med unika egenskaper. Till exempel hål 4, som kallas "Fairway of Immortals", ligger 438 meter över havet och har en fallhöjd från tee till fairway på 110 meter, vilket är en av de största höjdskillnaderna på en golfbana i världen. Hål 16 är känt som "Devil's Hole" eller "Lost Ball Hole" på grund av sin svårighet att korsa en dal och trädgrenar och anses vara en av de mest utmanande och givande utmaningarna.

Om att spela på en spännande och underhållande bergsgolfbana är en njutning, så är träningen på MeiZhou Luhu Hill Golf Practice Range en form av värdighet och stil. Träningsområdet med byggnader som liknar torn, paviljonger och plattformar är integrerat med bergsgolfbanan. Här kan du öva dina svingar fritt och njuta av glädjen med golf.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris
Club Rental CNY 150

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.