Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Guilin Merryland Golfklubb(广西桂林乐满地)(Guilin Merryland Golf Club)

Zhiling Road, Xingan Town, Guilin, GuangxiVisa på karta

4.7
< >

Välj din golfplan

69dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:00~14:00

Betala i förväg

CNY 668

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :36
 • :108
 • :10600
 • :Other
 • :DAVID
 • :2009

Golfbanskort

Denna bana, som har byggts under ett drygt tiotal år och följer Lingsjöns kurvor och smälter samman med fjärran berg, är oemotståndlig för golfspelare och utmanar gränserna för deras prestation under press. Det som ständigt utmanar spelarna är banans oförutsägbarhet, kanske smala och djupa fairways eller bekymmersamma sandbunkrar och dammar. Det tvingar spelarna att anpassa sig på nytt efter att ha klarat ett hål och inse att det inte finns någon fast regel, och att banan smälter samman med bergstoppar och floden.

År 2004 fick klubben utmärkelsen ""Topp 10 i Kina"" och år 2006 fick den utmärkelsen ""Topp 10 i Kina med mest påverkan"". År 2009 och 2010 fick Guilin Merryland Golfklubb återkommande utmärkelsen ""Topp 10 extraordinära golfresorter i Kina"". Banan består av en 36-håls amerikansk kuperad design och täcker en yta av 2400 tunnland. Banan är utformad enligt principerna i den amerikanska golfbaneförbundets regler (USGA) och anpassad till Guilins natursköna landskap. Banans design anlitade den amerikanska golfbanespecialisten DAVID.

Guilin Merryland Golfklubb strävar ständigt efter att uppnå en miljöstandard av internationell kvalitet för både utrustning och mjukvara. Det är den första golfbanan i Kina som använder gräs certifierat av den amerikanska myndigheten USGA för sina greenområden, vilket ger varje golfspelare en daglig upplevelse av snabba och smidiga greener. Här är klimatet moderat året runt och platsen är omgiven av en blomstrande trädgård. Under vintern stängs inte banan och förutom den frodiga grönskan på banan kan golfspelare även njuta av avkoppling på det bekväma Merryland Hotel och glädjen i det trendiga och livliga temaparken.

Utöver detta har klubben också en kafé, en boutique och 36 träningsområden.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.