Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Haikou R&F Mangrove Bay Golfklubb(海口富力红树湾)(Haikou R&F Mangrove Bay Golf Club)

Sanlin Entrance, Red Forest West-line Highway, Chengmai County, HainanVisa på karta

3.5
< >

Välj din golfplan

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris
Please call the customer service center to enquire about rates
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7107
 • :Other
 • :SWA
 • :2012

Golfbanskort

Haikou R&F Mangrove Bay Golfklubb är belägen inom Fuli Mangrove Bay Residential Area, Sanlin Exit, West Expressway, Chengmai County. Här finns en omfattande utrustning som fullt ut tillfredsställer gästernas behov av avkoppling, semester, affärer och social interaktion.

Haikou R&F Mangrove Bay Golfklubb är skapat av R&F Properties med stöd av lokala knappa resurser för att skapa en högkvalitativ naturlig turismprojekt. Den totala markytan är cirka 8000 hektar och den totala byggnadsytan är cirka 2,3 miljoner kvadratmeter, varav cirka 1500 hektar är mangroveskog och cirka 788 hektar är vattendrag.

Projektet är uppdelat i södra och norra områden, med den första fasens utveckling i det södra området som inkluderar en mästerskapsklassad 18-håls professionell golfbana (indelad i två banor, A och B, vardera med 9 hål), Hilton Yilan Hotel, en svensk kommersiell gata, en 7900 kvadratmeter stor golfklubb (inklusive butiker, varor, SPA-center med mera, som ger kunder en plattform för lyxkonsumtion och högkvalitativ kroppsvårdstjänst), kanadensiskt inspirerade vattenbungalower vid vattnet samt en båtutställningsområde som noggrant skapats vid No.2 Bridge.

Haikou R&F Mangrove Bay sträcker sig över ekologiskt landskap, sportaktiviteter och semesterboende som kärnfunktioner. Övergripande sett är golfbanans landskapsvillor i svensk arkitekturstil (med huvudton i ljust gult och sekundär ton i ljusbeige, röda tegeltak) i fokus och framhäver starkt känslan av färg och rumsnivå. De omger golfbanan och skapar en stark exotisk atmosfär med rymlig och bekväm livsstilsdimension.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.