Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Hainan Meilan Golfklubb(海口美兰)(Hainan Meilan Golf Club)

Longwo Reservoir, Yanfeng Town, Meilan District, Haikou, HainanVisa på karta

4.1
< >

Välj din golfplan

79dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

07:00~15:00

Betala i förväg

CNY 640

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :27
 • :108
 • :11235
 • :Other
 • :Graham Marsh
 • :2009

Golfbanskort

Hainan Meilan Golfklubb invigdes den 18 december 2009. Den är belägen i Yanfeng Town, Meilan District, Haikou City, Hainan Province. Endast 2 km från Haikou-Wen Highway, 20 minuters bilresa från Haikou City Center och 7 minuters bilresa från Haikou Meilan International Airport. Den har ett strategiskt läge med enkelt tillgänglig kommunikation.

Projektet är en viktig investering av Beijing Golf Group i Hainan. Golfbanan har designats av den berömda australiska golfbanedesignern Graham Marsh. Den är skapad med internationella standarder och bär på essensen av världens golfbanedesign.

Det finns totalt 27 hål, varav 9 är utrustade med belysning för nattspel. Banans totala yta är 2260 mu (cirka 1500 hektar), inklusive en naturlig sjö på 500 mu (cirka 333 hektar) och 400 mu (cirka 267 hektar) för villaområden. Den totala längden på fairways är 11235 yards, uppdelad i tre banor - A, B och C. A-banan är 3706 yards, B-banan är 3704 yards och C-banan är 3825 yards.

Banan har en elegant och unik fairway-design med smidiga och detaljerade former. Den verkar vara platt men är faktiskt mycket utmanande och har en tydlig stil av en sjöbana. Banan tillfredsställer spelare på olika nivåer. Med vidsträckt utsikt, strålande solsken, fågelsång och blomdoft ger den en fridfull atmosfär. Den samverkar med den naturliga skönheten av Longwo Lake och är en internationellt toppklassig golfbana som kombinerar avkoppling med utmaningar.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.