Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Haikou Beautiful Romantic Bay Golfklubb(海口美浪湾)(Haikou Beautiful Romantic Bay Golf Course)

88, Jinma Avenue, Chengmai, HainanVisa på karta

4
< >

Välj din golfplan

69dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

07:00~15:00

Betala i förväg

CNY 658

B.C.C CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

  • :18
  • :72
  • :7250
  • :Andra
  • :CJ Tan
  • :2012

Golfbanskort

Banan har designats av den berömda malaysiska designern CJ TAN. Banans utseende är rikt och unikt med en imponerande närvaro. Den har en tydlig bergig karaktär och fairways strålar ut från klubbhuset för att skapa tydliga och smidiga spelvägar. Fairways sträcker sig över 7,250 yards och har en välordnad layout som smart kombinerar hinder som floder, sjöar och bunkrar för att öka utmaning och underhållning.

Både fairways och greener använder Platinum TE-gräs som är certifierat i USA. Detta inte bara ökar hastigheten och svårighetsgraden på greenerna, utan säkerställer också att fairways är gröna året om. Banan har ett omfattande system för underjordiska dräneringsrör som löser problemen med dränering som ofta finns på Hainan Island, vilket möjliggör en fantastisk golfupplevelse för spelarna.

Haikou Beautiful Romantic Bay Golfklubb är en del av det storskaliga projektet "Hainan European Style Town" som finansieras av Hainan Zhongdongfang Industrial Co., Ltd. Projektet planerar att skapa 5 små städer med europeisk stil inspirerade av länder som Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien och Sverige, samt 3 temaparker och 3 18-håls golfbanor, totalt 54 hål. Haikou Beautiful Romantic Bay Golfklubb är en viktig del av detta projekt och den första 18-håls banan är av PGA-turnéns internationella mästerskapsklass.

Golfbanan har en fördelaktig geografisk placering och är belägen i Chengmai County, Hainan Province, som är känt som "Longevity Village" i Kina. Den är endast 25 minuters bilresa från Haikou City Center och 30 minuters bilresa från Meilan Airport. Belägen längs motorvägen erbjuder den en världsklassig plats för golf, hälsa, fritid och turism.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris
Drikkepenge til caddies CNY 100

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
  • Användaromdömen
    Utmärkt
    Bra
    Genomsnittlig
    Rimlig
    Dålig
  • Sällskap
    Affärspartner
    Kollegor
    Vänner
    Familj
    Ensam
  • Banes betyg
    Baneskick
    Banasvårighetsgrad
    Personal (Caddie) Vänlighet
    Prisvärdhet
    Klubb Facilitet
    Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.