Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Haikou Three Miles Golfklubb(海口三公里)(Haikou Three Miles Golf Club)

#368-1, Xindazhou Avenue, Fucheng Town, Qiongshan District, Haikou, HainanVisa på karta

4.4
< >

Välj din golfplan

69dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

07:00~09:00

Betala i förväg

CNY 730

B.C.C会员价CNY

Boka

12:00~15:00

Betala i förväg

CNY 730

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7166
 • :Other
 • :2013

Golfbanskort

Haikou Three Miles Golfklubb täcker en yta av 2500 tunnland och har en fairway-längd på 7166 yard. Banan är en förening av människa och natur, och erbjuder en betydande utmaning. De supermjuka örngröna med fin kvalitet ger en fantastisk putt-upplevelse. Banans terräng är varierad och dramatisk med slingrande vattendrag och korsande vattenhinder; 24 naturliga sjöar som speglar omgivningen som speglar, 84 silverfärgade sandbunkrar spred ut över banan; vattenbunkrar utmanar noggrannhet, med mångsidiga strategier för att angripa greenerna. Det ger spelare en oförglömlig golfupplevelse och låter dem utforska olika spelstrategier.

Denna internationella standard 18-håls 72-slags bergsbana är skapad med ett unikt koncept som utnyttjar den ursprungliga geologin med vulkanisk lava. Banan slingrar sig mellan de unika formade stenformationerna, naturliga sjöarna och bergsbäckarna. Vattnet flyter tyst och molnen svävar över, vilket ger en mångsidig och vacker vy för spelarna att njuta av. Golfklubben täcker en yta av 2500 tunnland och har en fairway-längd på 7166 yard. Banan är en förening av människa och natur, och erbjuder en betydande utmaning. De supermjuka örngröna med fin kvalitet ger en fantastisk putt-upplevelse. Banans terräng är varierad och dramatisk med slingrande vattendrag och korsande vattenhinder; 24 naturliga sjöar som speglar omgivningen som speglar, 84 silverfärgade sandbunkrar spred ut över banan; vattenbunkrar utmanar noggrannhet, med mångsidiga strategier för att angripa greenerna. Det ger spelare en oförglömlig golfupplevelse och låter dem utforska olika spelstrategier.

Byggd på geologin av vulkanisk lava strävar golfklubben efter principerna om "ekologi, hälsa och fritid". Med den unika naturliga omgivningen och moderna utomhusrekreation i åtanke, är den designad för att vara en integrerad lyxig fritidsindustrizon som inkluderar "sport, mat, underhållning, tävlingar, affärer, hälsa och boende".

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.