Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Hainan Taida Golfklubb Of Hainan Citic(海口台达)(Hainan Taida Golf Club Of Hainan Citic)

22 Kilometers for The West Line of Haiyu Highway, Yunlong Town, Qiongshan District, Haikou, HainanVisa på karta

5
< >

Välj din golfplan

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris
Please call the customer service center to enquire about rates
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7220
 • :Other
 • :海南 台达
 • :1992

Golfbanskort

Hainan Taida Golfklubb Of Hainan Citic är Hainans första golfbana. Belägen 22 kilometer från Haikou City och endast fem kilometer från Meilan International Airport, erbjuder klubben en bekväm plats. Banan grundades 1989 och öppnades för allmänheten 1992. Den har 18 internationella standardfairways med en total längd av 7220 yards och en standardpar på 72. Banans terräng är mångfacetterad: de första nio hålen (OUT COURSE) är platta, medan de sista nio hålen (IN COURSE) har mer kuperad terräng.

Taida Golfklubb är Hainans första golfbana. Belägen 22 kilometer från Haikou City och endast fem kilometer från Meilan International Airport, erbjuder klubben en bekväm plats. Banan grundades 1989 och öppnades för allmänheten 1992. Den har 18 internationella standardfairways med en total längd av 7220 yards och en standardpar på 72. Banans terräng är mångfacetterad: de första nio hålen (OUT COURSE) är platta, medan de sista nio hålen (IN COURSE) har mer kuperad terräng.

Banans svårigheter inkluderar:

 1. Långt avstånd mellan tee och green på varje hål.

 2. Träd döljer faror på båda sidor av fairway. Om bollen hamnar i träden blir de breda, tätt beväxta kokosnötsbladen ditt hinder. Att förlora bollen efter första eller andra slaget är vanligt här. Så att slå bollen på denna bana kräver både styrka och precision för att lyckas.

Klubbens anläggningar inkluderar klubbhus, övningsområde, basketplan, simbassäng, golfbutik, försäljningsställen, konferensrum, kafé, fiskedamm, villarum och mer.

Banan täcker en yta av över 1600 tunnland. De gröna ängarna och de oändliga kokosnötspalmerna är en av de mest framstående dragen i banans landskap. Här är medeltemperaturen under året 27 grader Celsius. Ingen frost eller snö på vintern, med mild och solig väderlek; ingen extrem hetta på sommaren, med svalkande havsvindar. I denna värld full av "grönt" och sydostasiatisk stil kan du njuta av golfens charm under varje dag av året.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.