Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Hainan IBL Golf Sports Club(海口依必朗)(Hainan IBL Golf Sports Club)

Visa på karta

3.8
< >

Välj din golfplan

79dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

07:00~09:00

Betala i förväg

CNY 350

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7183
 • :Other
 • :陳清波
 • :1997

Golfbanskort

Hainan IBL Golf Sports Club är en internationell golfbana som ägs av en taiwanesisk investerare. Det är en av de största golfbanorna på Hainan och ligger i Hongqi Town, Qiongshan City. Det tar 40 minuter med bil från Haikou City Center och 20 minuter från Meilan Airport. Anläggningen kombinerar en 18-håls 72-par internationell standardbana med en mästerskapslayout samt golfboende och villor för avkoppling och semester.

Banans yta täcker nästan 2000 tunnland och förväntas växa till 27 hål. För närvarande har den avslutat östra dalen med 9 hål (IN) och södra sjön med 9 hål (OUT), med ett totalt standardpar på 72 och en total banelängd på 7130 yard.

OUT är en platt terräng med lägre svårighetsgrad, där de 3511 yard långa fairways slingrar sig runt sjön och ger fantastisk utsikt över berg och vatten. Den som har tillräcklig avstånd på utslagen kommer att få goda resultat, men måste övervinna de djupa bunkrarna som försvarar greenen. IN-området är designat för dem som älskar utmaningar och sträcker sig över 3620 yard. Terrängen varierar mycket, ibland omringad av berg, ibland med utsikt över dalar. På grund av de stora terrängförändringarna är spelarnas förmåga att kontrollera bollen viktigare än avståndet, och strategiska spelare med god tankeförmåga har en fördel här. Jämfört med de vänligare greenerna på OUT-området krävs här mer finess för att övervinna utmaningarna.

Det svåraste hålet är det sjunde hålet. Hål 5 och 11 är de längsta par-5 hålen på denna bana och erbjuder en varierande spelupplevelse som är full av glädje.

Golfbansfaciliteter

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.