Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Hainan Haiken Qixianling Internationell Golfklubb(海南上达高尔夫)(Hainan Haiken Qixianling International Golf Club)

Qixianling Hot Spring Scenic Spot, Baoting County, HainanVisa på karta

3
< >

Välj din golfplan

78dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

07:00~09:00

Betala i förväg

CNY 520

B.C.C会员价CNY

Boka

12:30~15:00

Betala i förväg

CNY 520

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7061
 • :101.7
 • :Other
 • :JFO
 • :2011

Golfbanskort

Hainan Haiken Qixianling Internationell Golfklubb är en internationell golfklubb som helt finansierats och byggts av Baoting Xinxing Investment Company. Den är belägen vid foten av Wuzhishan i mitten av Hainan Island och ligger inom det berömda Qixianling Hot Spring Resort.

Designen av banan kommer från den välrenommerade designfirman JFO Golf Course Design från USA. Det är en internationell standard 18-håls golfbana med en total längd på 7061 yards. Banan är smidigt utformad för att kombinera växtlighetens drag under tropisk monsun och de speciella terrängformerna av berg och kullar som är unika för en golfbana. Här hittar du ekar som omger dig, palmer som skapar avskildhet och omväxlande flacka och kuperade områden, som ger en utmanande och underhållande upplevelse. Sjöar och bergsbäckar korsar banan, konstgjorda och naturliga vattenfall skapar en rogivande ljudkuliss. De första nio hålen slingrar sig genom tropisk regnskog, medan de sista nio erbjuder en panoramautsikt över Qixianling-bergen i fjärran och den moderna småstaden som smyger fram ur skogen. Utsikten som går från lågt till högt ger spelarna en oöverträffad upplevelse av att svinga klubban. Det mest utmanande hålet är det sjunde. Här finns två fem-par-hål, det femte och elfte, som både erbjuder en variationsrik upplevelse. Banans generösa bredd verkar inbjudande, men floden som löper cirka 150 yards från greenen och de åtta bunkrarna som omger greenen påminner dig om dess utmaningar.

Det 18:e hålet är en särskild höjdpunkt, med utsikt över Qixianling-bergen till vänster och en lugn sjö framför dig. På tee-stången kan du se halvö-liknande greener sträcka sig framför dig. Det smala fairway och det breda vattnet ger en minnesvärd avslutning på din Qixianling golfupplevelse.

Golfklubben har en rymlig och stilren klubbhus med en öppen utsikt över den gröna banan, den frodiga tropiska regnskogen och den förtrollande Qixianling-bergen. Här smälter du harmoniskt in i den naturliga omgivningen, omedvetet.

Placeringen av golfklubben är utmärkt, intill Baoting Qixianling National Forest Hot Spring Tourist Area. Det är cirka 5 km från Baoting County, 55 km från Sanya City (ca 90 minuters bilresa), 50 minuters bilresa till Nanwan Monkey Island och 3 timmars bilresa till Haikou. Området har många hotell och är känt för sina varma källor. Det är en idealisk plats för golf, sociala aktiviteter, avkoppling och affärsmöten.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.