Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Hainan Gamla Saltern Golfbana(海南儋州古盐田)(HaiNan ancient saltern Golf Course)

Yantian Village Peninsula, Sandu Town, Danzhou, HainanVisa på karta

4
< >

Välj din golfplan

77dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

07:00~09:30

Betala i förväg

CNY 390

B.C.C会员价CNY

Boka

12:00~14:30

Betala i förväg

CNY 390

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7572
 • :Other
 • :GrahamMarsh
 • :2011

Golfbanskort

Sedan den första golfbanan skapades vid havet i Storbritannien för hundratals år sedan har Links-banor - golfbanor som byggts på sanddynor som förbinder havet och land - ansetts vara det renaste och mest lämpade stället för golf.

Hainan Gamla Saltern Golfbana är belägen i ett område som bildades för miljontals år sedan genom vulkanutbrott. Banan sträcker sig längs kusten i cirka 5 kilometer och kombinerar naturliga klippor med den natursköna miljön i mangroveskogen. Den välrenommerade australiensiska banarkitekten Graham Marsh har designat banan som är en internationell standard 18-håls par 72 golfbana. Banans gräs är strandgräs, och designen kombinerar det bästa från Links-banor med de naturliga landskapen i Gamla Saltern, vilket resulterar i en unik golfbana som förenar mänskliga kulturarv och naturskatter.

Med mjuka och utmanande bunkrar, glittrande vattenhinder, tät och välklippt gräs, sträcker sig 9 hål längs kusten över en total längd av 7572 yards, och den blåa havsbrisen är närvarande genom hela spelet. Banan har en raffinerad design och detaljerad form, där den plana ytan döljer hemliga knep. Banan erbjuder både utmaning och underhållning och är anpassad för spelare på olika nivåer. Det är en internationellt ledande havsutsiktsgolfbana med enastående skådespel och utmaningar.

Inom projektet omges banan av en naturlig sjö och har en innovativ vattenbaserad golfövningsbana där du kan öva dina svingar medan du blickar ut över de spegelblanka vågorna. När du står där och ser ut över det blå vattnet och målet på vattenhindret, svingar du iväg bollen som skapar en båge i luften och landar med en plask. Här kan du verkligen uppleva glädjen i rörelsen och känna den avkopplande känslan av att vara borta från stadens stress och hektik.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.