Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

CITIC Shanqin Bay Golfklubb(中信山钦湾)(CITIC Shanqin Bay Golf Club)

Longgun Town, Wanning, Hainan, ChinaVisa på karta

5
< >

Välj din golfplan

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris
Please call the customer service center to enquire about rates
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :36
 • :71
 • :6901
 • :Other
 • :Bill Coore
 • :2004

Golfbanskort

CITIC Shanqin Bay Golfklubb är belägen på den östra kusten av Hainan-provinsen i det mellersta östra området av Kina. Klubben är placerad i övergångszonen mellan subtropiskt och tropiskt klimat och är belägen längs förlängningen av den vackra strandremsan där Boao Forum for Asia äger rum, mellan städerna Qionghai och Wanning. Endast 16 kilometer från den internationella turiststaden Boao, utgör den en viktig del av den östra turistiska utvecklingsregionen i Hainan-provinsen och det pittoreska området Boao Coastal Scenic Area. Klubbens läge är mycket fördelaktigt med närhet till östra omloppsleden Longgun, Boaos avfart från den östra ö-höghastighetsjärnvägen och tågstationen i öst, Boao. Den är också bara 15 minuters bilfärd från Boao International Airport, som för närvarande är under konstruktion.

Klubben täcker en total yta på över 2000 tunnland och inkluderar en 18-håls internationell mästerskapsnivå golfbana på över 800 tunnland samt en naturlig kustnära semesterområde på över 1000 tunnland. Shanqin Bay Golfklubb är unik med sina tre sidor mot havet, och banans natursköna omgivningar och unika terräng gör den till den enda bergs- och havsutsikts golfklubben i Asien. Banan designades och delvis byggdes under ledning av den välkända amerikanska klassiska designmästaren Bill Coore. Detta är hans enda verk i Kina. Bygget genomfördes i samarbete mellan Shenzhen Orient Golf och USA Landscape Unlimited, de största företagen inom golfbanedesign, byggande och förvaltning i Kina respektive världen. Klubben blev en omedelbar framgång och rankades som en av de tre bästa nya banorna i Asien 2012 av både Golf Planet i Australien och Asian Pacific Golf Group i Singapore, vilket är en exceptionell bedrift internationellt.

Klubbhuset ligger på toppen av en klippa med utsikt över havet och berget. Det står stolt på platsen där Shanqin Bay's gamla radarstation låg och kombinerar historia med modern arkitektur. Klubbhuset täcker en total byggyta på 4500 kvadratmeter och sträcker sig över två våningar längs berget. Klubbhuset erbjuder omfattande faciliteter, inklusive huvudrestaurang, VIP-rum med 270-graders havsutsikt, träterrass med utsikt över havet, avkopplingsbar och ett spa-center. Det finns också utomhus greenområden för puttning och avkoppling på gräsmattan. Dessa platser är både exklusiva och avslappnande. Från terrassen med havsutsikt kan du njuta av den imponerande golfbanan på nära håll och samtidigt skåda ut över det stora Sydkinesiska havet i fjärran, uppleva skiftande väder och en imponerande utsikt.

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.