Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Caofeidian Wellands Golfklubb(河北曹妃甸湿地公园)(Caofeidian Wellands Golf Club)

#11, Bohai Avenue, Caofei Dian, Tangshan, HebeiVisa på karta

4
< >

Välj din golfplan

10dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:00~15:00

Betala i förväg

CNY 398

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7288
 • :Other
 • :杰克·尼克劳斯
 • :2010

Golfbanskort

Caofeidian Wellands Golfklubb ligger i Caofeidian-distriktet i Tangshan City, Hebei-provinsen. Med sin närhet till floden, havet och våtmarkerna har klubben en förstklassig 18-håls LINKS-stil internationell mästerskapsbana.
Banan är belägen inom de omfattande Caofeidian-våtmarkerna som täcker en total yta på 54 000 hektar (810 000 tunnland). Dessa natursköna våtmarker, beskrivna som ""vattenfärgens källa"" och rankade som en 4A-attraktion, är även norra Kinas största våtmarksområde och fågelskyddsområde, ofta kallat ""fågelparadiset"". På en yta av 1 640 hektar har den internationellt kända designern Nicklaus (Golden Bear) skapat en banritning som smälter ihop med säviga våtmarker, flygande fåglar och mjuka kullar. Vinden susar genom vassen, fåglar trippar på vattnet och den vita golfbollen seglar från de breda fairwaysen, över de utspridda bunkrarna och landar på de konstnärligt formade greenerna som kännetecknar våtmarks-LINKS-stilen.
Klubben har en komplett infrastruktur. Klubbhuset sträcker sig 3 000 kvadratmeter ut över en insjö, där våtmarksutsikten förenas med 18:e hålets avslutning. Äkta nordamerikanska hus i originalstil och eleganta trästugor, komplett inredda med ""Ashley"" importerade trämbler, ger en smakfull bostadsupplevelse. Norra Kinas exklusiva träningsområde på 25 000 kvadratmeter med vattenelement ger en unik träningserfarenhet.

Golfbansfaciliteter

Tillgängliga språk

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.