Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Hebei Jingnan Country Golfklubb(河北京南乡村)(Heibei Jingnan Country Golf Club)

1, Yongle Road, Zhuzhou, HebeiVisa på karta

5
< >

Välj din golfplan

69dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

07:00~14:00

Betala i förväg

CNY 750

B.C.C CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

  • :27
  • :108
  • :10688
  • :Andra
  • :1992

Golfbanskort

Sedan banan öppnades har den, förutom att förse medlemmarna med vanliga klubbtjänster, också framgångsrikt organiserat det 97:e nationella juniorgolfmästerskapet, det 97:e nationella juniorgolfsommarlägret, den 98:e "BAT Cup" Professional Invitational, 2003 "BMW Cup", 2004 National Golf Celebrity Invitational, 2005 "Mercedes-Benz Cup" och Beijing Evening News "COSCO Real Estate - Sino-Ocean - Nature Cup". Under 2003, "BMW Cup", 2004 National Golf Celebrity Invitational Tournament, 2005 "Mercedes-Benz Cup" och Beijing Evening News "COSCO Real Estate - Sino-Ocean - Nature Cup" och andra storskaliga turneringar. och Beijing Evening News "COSCO Real Estate - Sino-Ocean Nature Cup" och andra storskaliga turneringar.


Jingnan Golf Course med 27 hål ligger i hemstaden för de tre kungadömena, och namnet på banan är också ganska meningsfullt på grund av klubbens djupa arv. De 27 hålen på banan är "Dongyun", "Zhongxuan" och "Xiyi", tre 9-hålsbanor med namn på tre hjältar, och den goda avsikten hos klubbens ägare är självklar. Den totala längden är 10.688 meter. Varje kombination av 18 hål är en par 72 och är över 7.000 meter lång.


Dongyun, känd för sina frodiga träd; Zhongxuan, en utmanande layout med vattenhinder och bunkrar, vilket avsevärt förbättrar banans svårighetsgrad och intresse; och West Wing, där fairways är utformade för att ha fler onduleringar, ett större vattenområde och en mer tematisk variation av träd.


Det nya klubbhuset, med en golvyta på över 5.000 kvadratmeter, ligger mellan "Middle"- och "West"-flyglarna. Det sträcker sig längs en böjd linje från öst till väst och påminner om en rocka som vill breda ut sina vingar och flyga.


Golfbansfaciliteter

Tillgängliga språk

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
  • Användaromdömen
    Utmärkt
    Bra
    Genomsnittlig
    Rimlig
    Dålig
  • Sällskap
    Affärspartner
    Kollegor
    Vänner
    Familj
    Ensam
  • Banes betyg
    Baneskick
    Banasvårighetsgrad
    Personal (Caddie) Vänlighet
    Prisvärdhet
    Klubb Facilitet
    Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.