Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Taizhou OCT Yunhai Våtmarks Countryklubb(江苏泰州华侨城)(Taizhou OCT Yunhai Wetlands Country Club)

#2, Zhenhui Avenue, Jiangyan, JiangsuVisa på karta

4.3
< >

Välj din golfplan

68dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:30~08:30

Betala i förväg

CNY 650

Boka

12:30~14:30

Betala i förväg

CNY 650

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7353
 • :Other
 • :Terry J Morgan
 • :2010

Golfbanskort

Yunhai Våtmarks Sportpark är Kinas första rena ekologiska våtmarksbana. Den är noggrant designad av den internationellt kända designfirman Nelson & Howarth, med Terry J Morgan som huvudskapare och designövervakare. Designen smälter samman naturlandskapet och den ekologiska våtmarksomgivningen kring Qinhu-sjön.

Banan täcker cirka 1700 tunnland och har 18 hål med ett par på 72. Den totala längden på fairway är 7353 yards och banan är designad med utmanande och intressanta drag. Baserat på terrängens och landskapets karaktär, skapar designen rum för fairways omgivna av växter, korridorer omringade av vatten och växter samt öppna våtmarker. Totalt 470 000 kvadratmeter fairways, 70 000 kvadratmeter våtmarker och 250 000 kvadratmeter vatten utgör dessa tre rumsliga sekvenser.

Banans design inkluderar 2,4 miljoner kubikmeter jord och sand för att forma fairways och bunkrar. Detta resulterar i en variation av skuggade områden, fågelsång, kullar och variation i varje hål. Banan balanserar strategi och landskap och kombinerar skicklighet och värde för en berikande golfupplevelse. Med 18 hål och 18 unika känslor är vissa hål särskilt framhävda med tema-träd, vilket ger en extra dimension till banans landskap och låter golfaren uppleva en hel värld på varje hål.

Ett av de unika hålen är det 9:e hålet: ett 3-parshål med tee på en ö i vattnet. Banan sträcker sig längs vattnet och separeras från övningsområdet av våtmarker på vänster sida och ansluts till greenen med en bro på höger sida. Hålet har komplexa siktlinjer och vattnet krävs att korsas två gånger från tee till green, och bakom sandhindren efter vattnet finns den första landningsplatsen medan den andra landningsplatsen fortfarande har en bunker som vägledning. Ett annat unikt hål är det 13:e hålet: ett 5-parshål med dubbla doglegs och en längd på över 580 yards. Från avslaget till att nå green måste vattnet korsas två gånger. Hela fairway på detta hål är led av växter åt höger och framåt åt vänster, med vatten längs ena sidan. Sandbunkrar finns bakom vattnet efter andra landningsplatsen. Det tredje unika hålet är det 18:e hålet: ett 5-parshål där tee på vänster sida är avskiljd av en tät plantering och höger sida har en öppen skog som ger en genomskinlig vy över vattnet. Den exklusiva klubben utgör en elegant bakgrund för greenen.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.