Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Jiangsu Yancheng Sheyang Island Golfklubb(江苏盐城射阳岛)(Jiangsu Yancheng Sheyang Island Golf Club)

Sheyang Estuary, Hetong Town, Sheyang County, Yancheng, JiangsuVisa på karta

4.7
< >

Välj din golfplan

77dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:30~08:30

Betala i förväg

CNY 479

B.C.C会员价CNY

Boka

12:30~14:30

Betala i förväg

CNY 479

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7405
 • :100.8
 • :Other
 • :Mr.Lesc Watts
 • :2009

Golfbanskort

Yancheng Sheyang Island Golf Club ligger i Sheyang County, som är känt som hemstaden Danhe (National Danding Crane Tourist Attractions) vid Gula havets kust. Det ligger i det natursköna området Sheyang River Estuary, intill National AAA Grade Tourist Attractions, No.1 Ancient Temple of Resting Heart i Jianghuai och de 40 hålen i slussarna i Sheyang River som byggdes av de tidigare Sovjetunionens experter med hjälp av Kina. Det är bara 45 minuters bilresa från Yanchengs centrum, Yanchengs järnvägsstation och Yanchengs internationella flygplats, med mycket bekväm trafik och överlägset geografiskt läge, vilket är en idealisk plats för sportturism. Yancheng Sheyang Island Golf Club designades av den berömda australiensiska designern Mr.Lesc Watts. Lesc Watts (Mr Watts), dess design kombinerar den traditionella naturliga, lyxiga och eleganta stilen, hela banan, tre sidor av vattnet, statisk och dynamisk, totalt 18 hål, par 72, farledslängd på 7 311 meter, täcker ett område på 1 100 tunnland. 18 hål, 18 olika känslor, med hänsyn till balansen mellan det roliga att slå bollen och landskapet, greenerna höga och låga böljande, mycket utmanande och spännande, är den högsta svårighetskoefficienten för slättbanan i östra Kina och den svåraste. Det är en vanlig bana med den högsta svårighetskoefficienten, så att golfare kan njuta av det roliga att slå bollen i sporten. Speciellt det 4: e hålet, paviljonger, gråtande pilar, bäckar, sand, vitt gräs, grön och blå himmel, naturlandskap och konstgjorda landskap kompletterar varandra, som i ett sagoland, som en bläckmålning långt ifrån.

Klubbhuset på banan visar en stil av Wu-rim, byggnaden är enkel och elegant, och alla typer av fritids- och underhållningsanläggningar är kompletta, inklusive bastu, kafé, gym, golftillbehörsbutik, VIP-lounge, hotell, multifunktionell hall, 5 olika stilar av stora och små bankettsalar, vilket är en idealisk plats för att hålla små och medelstora prisutdelningar, seminarier och golfturneringar. Som ett fönster för Yanchengs stadsregering och Jiangsu Yueda Groups utländska utbyte och samarbete blev Yueda Sheyang Island Golf Club golfträningsbasen i Jiangsu-provinsen 2010, och samtidigt etablerade Jiangsu Yueda Golf Team med titeln "Jiangsu Yueda", som etablerar ett bra varumärke för klubben och förbättrar klubbens smak och kvalitet. Samtidigt förbättrar det klubbens smak och konkurrenskraft. Yueda Sheyang Island Golf Club använder det moderna internationella professionella golfhanteringsläget, så att gästerna fullt ut kan njuta av glädjen, hälsan, vänskapen och harmonin i golfkulturen inom sport och fritid.

Det gröna är livet och den största attraktionen på golfbanan, som hänvisar till det gröna där hålen är belägna. Detta är en standard 18-hålsbana med 18 greener i olika former, inklusive greener av ö-typ, blomhålstyp och greener omgivna av vattendammar och bunkrar framför böljande vågor. Detta förbättrar inte bara den visuella effekten utan ökar också spelbarheten och svårigheten i sporten. Detta är en strategisk bana med 18 hål med utmärkande egenskaper, där både nybörjare och erfarna golfare kan känna spänningen och glädjen i att svinga en golfklubba och uppleva spänningen i att erövra utmaningar med skicklig användning av klubban. Det ger ett stort utrymme för golfare att röra sig runt och ger dem också lugn och ro så att de kan lindra psykologiskt tryck, koppla av sin ande och återhämta sig från fysisk trötthet. Yueda Shooting Island Golf Club inbjuder dig varmt att komma hit för fritid, resa och njuta av ett framgångsrikt liv tillsammans svänga en klubb mellan solskenet och det gröna landet!

Golfbansfaciliteter

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.