Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Jiangsu Double Mountain Golfklubb(江苏张家港双山)(Jiangsu Double Mountain Golf Club)

Shuangshan Island, Zhangjiagang, JiangsuVisa på karta

4.9
< >

Välj din golfplan

70dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

07:00~14:00

Betala i förväg

CNY 668

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7269
 • :101.7
 • :Other
 • :Nelson&Haworth
 • :2003

Golfbanskort

Jiangsu Zhangjiagang Shuangshan Golf Course ligger på Shuangshan Island i Zhangjiagang City, som är den första standardtävlingsgolfbanan i Zhangjiagang och de omgivande områdena (t.ex. Nantong, Changzhou, Jiangyin, etc.). Banan upptar en yta på 1 377 tunnland, med 18 hål, 72 par och 7 269 meter total längd på fairways, och omgiven av vatten, vilket är en av de få golfbanorna av ö-typ i Kina.


Banan täcker en yta på 1.377 hektar, med 18 hål, par 72 mästerskapsgolfbana, med en total farledslängd på 7.269 meter. Hela banan är designad av den berömde Nelson Haworth med Yangtzefloden som bärare och är utrustad med 100.000 kvadratmeter anlagd grönska, som perfekt kombinerar golf med kulturen i Wu-Yue söder om Yangtzefloden. Den konstgjorda sjön utgör en tredjedel av hela golfbanan, med stora plommonformade bunkrar och böljande greener, Shuangshan Golf Course öppnades officiellt den 16 oktober 2003. Klubbhuset har en byggyta på 3.700 kvadratmeter, inklusive kinesiska och västerländska restauranger, ett kafé, ett multifunktionellt mötesrum, ett affärscentrum, ett omklädningsrum, en golfbutik etc.; det finns sex landskapsvillor av olika slag samt ett gästrumscenter med 41 rum, som rymmer 100-150 personer samtidigt; och kändisarnas klubbhus (rekreationscenter) har en byggyta på 1.100 kvadratmeter, med ett multifunktionellt mötesrum (för möten på 50-100 personer), och klubbhuset är utrustat med ett multifunktionellt mötesrum (för möten på 50-100 personer). Celebrity Club (Entertainment Centre) har en byggnadsyta på 1.100 kvadratmeter, inklusive multifunktionella mötesrum (som kan hålla möten för 50-100 personer), VIP-bastur, KTV, schack- och kortrum, skönhetssalong, snookerrum, bordtennisrum och discobalrum etc.; och Shuangshan Golf Ecological Amusement Park.


Dessutom har Zhangjiagang Shuangshan Golf Club varit värd för ett antal golfturneringar, bland annat Zhangjiagang Shuangshan Challenge 2023, där Tan Lingling vann sin första professionella titel och satte rekord som den äldsta mästaren på Ladies' China Tour. Zhangjiagang Shuangshan Golf Club erbjuder inte bara en hög standard på golfbanorna, utan också en mängd fritids- och rekreationsmöjligheter för både golfare och besökare.


Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.