Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Mount Lu Internationell Golfklubb(江西庐山)(Mount Lu International Golf Club)

Golf Avenue, Gongqing City, Jiujiang, JiangxiVisa på karta

4.5
< >

Välj din golfplan

70dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:00~14:00

Betala i förväg

CNY 650

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :27
 • :108
 • :6903
 • :Other
 • :Tony cashmore
 • :2005

Golfbanskort

Mount Lu International Golf Club är en av de få golfbanor som godkänts av statsrådet och ministeriet för mark och resurser i Kina, och är den enda golfbanan i Jiangxi-provinsen som uppfyller internationella standarder. Projektets totala utvecklingsområde är cirka 5 000 tunnland, varav 3 000 tunnland upptas av golfbanan och 2 000 tunnland av det stödjande fastighetsutvecklingsområdet. Det finns femstjärniga hotell, internationellt konferenscenter, högklassiga villor, stil shoppinggata, sanatorium med varma källor, eko-grön bas, medlemslägenheter och bostadsområde och utomhusobservationsdäck och andra rekreationsanläggningar, som är inrättade för att ge en perfekt plats för fritid och semester för turister, och funktionerna är kompletta med unika stilar. Det kan ge en perfekt fritids- och semesterplats för turister, och samtidigt kan det också ge en trevlig plats för affärsmän att ha affärsförhandlingar och möten. I Mount Lu International Golf Club kan du inte bara njuta av banans landskap från flera vinklar, utan också låta dig känna den rika kulturella atmosfären och njuta av den mest hedervärda servicen, vilket är det bästa valet för din fritidssemester och affärsförhandlingar.

Mount Lu International Golf Course design behåller den unika ursprungliga stilen, god naturlig miljö lockar flockar av flygande egrets, förkroppsligar helt den perfekta integrationen av människa och natur; banan bambuskogar och forntida träd, grönt gräs och blå himmel, ett rustikt landskap; full av ”naturlandskapets seger”, ”skönheten i de enkla folkvindarna Banan är full av ”det naturliga landskapets seger” och ”skönheten i enkel folklig stil”, och den är full av estetiken i Peach Blossom Garden. Designen och modelleringen av den konstgjorda sjön och de distinkta bunkrarna är också unika, med böljande farleder och glittrande sjöar, vilket ger människor en majestätisk atmosfär. Tredimensionella sandbassänger, formade greener, floder och sjöar, paviljonger, exotiska blommor och gräs, grönska och blå himmel blandas, som i ett älvland, glömmer att återvända, så att du svänger mellan, som en lugn promenad.

För närvarande är den totala längden på farleden 6903 meter, kännetecknad av smala farleder, många vattenhinder, sandbassänger, många hinder utformade för att komplettera varandra, följaktligen till en lysande, med tanke på tee med tee som ekar den öppna sjön med det skimrande ljuset, skrämmande, den geniala utformningen av den gröna terrängen för att göra den mer utmanande, det är testet av spelarens underbara stroke. Den upplysta 18-håls golfbanan är under förberedelse för byggnation. Terrängen är huvudsakligen kuperad, med berg, skogar, miljögeografi och länkar som stil, och banan kommer att utrustas med förstklassiga belysningsarmaturer för att säkerställa bästa belysningsnivå och effekt. Området där banan ligger har ett fuktigt subtropiskt monsunklimat i Yangtze River Basin, med fyra distinkta årstider, rikligt med ljus och regn. Den genomsnittliga årstemperaturen är 16,7 grader Celsius och den genomsnittliga årliga nederbörden är 1.366 mm. Frostfri period på cirka 260 dagar, den årliga solskenstiden på 1880 timmar, den genomsnittliga dagliga 5,4 timmar, semi-oceaniskt klimat på mitten av breddgraden, mjukt klimat, varmt och kallt måttligt, i princip ingen stängningsperiod, kan vara öppen för allmänheten under hela året.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.