Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Nanchang Poly Golfklubb(江西南昌保利)(Nanchang Poly Golf Club(南昌保利))

#1999, Lushan South Avenue, Honggutan New District, Nanchang, JiangxiVisa på karta

4.5
< >

Välj din golfplan

79dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:00~09:30

Betala i förväg

CNY 680

B.C.C会员价CNY

Boka

11:30~14:00

Betala i förväg

CNY 680

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7046
 • :Other
 • :Alan Rijks
 • :2006/5/18

Golfbanskort

Nanchang Poly Golf Club står mitt i vacker natur, frodig grönska och slingrande landskap, där vild kul och elegans samexisterar, tillsammans med doften av gräs som fyller de gröna fälten utanför fönstret, allt är bekvämt och avslappnat, men samtidigt är det utsökt och långt borta från stadens liv och rörelse. 

När du går ut från golfbanan efter att ha svettats kan den eleganta och bekväma fritidsplatsen få dig att känna dig mer avslappnad och mysig. Efter att ha njutit av golf behöver du fortfarande en plats för kommunikation, underhållning och avkoppling. Nanchang Poly Golf Club uppfyller dina behov genom att tillhandahålla catering, logi, mötes- och fritidstjänster. Bankettsalar, privata middagar, simbassänger etc. skapar en bekväm och underbar atmosfär för klubbmedlemmar, golfare, invånare och teamaktiviteter. 

Vår utmärkande Poly Golf Club ligger inom Poly International Golf Gardens. Vår internationella 18-håls golfbana med mästerskapsstandard, designad av den berömda europeiska golfbanearkitekten Alan Rijks, har skickligt utformats och byggts i två olika terränger, kuperad och polerad, med fantastiska böljande kullar. Banans böljande kullar, höga tallar och unika arkitektur skapar ett fantastiskt landskap av naturlig skönhet. Oavsett om du är professionell golfspelare eller nybörjare kommer en promenad runt banan inte bara att ge dig en smak av det roliga, utan också en känsla av lugn när du njuter av de fantastiska golfhålen. När du står på det nionde hålet och tittar ut över resorten kommer du att känna dig som om du är på toppen av världen. Efter att ha spelat de första nio hålen och återvänt till klubbhuset med lätt mat och dryck i din golfbil kan du börja föreställa dig de nio hål som ligger framför dig.  

Golfbansfaciliteter

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.