Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Gold Time Seaview Golfklubb(辽宁营口金泰珑悦海景)(Gold Time Seaview Golf Club)

#1, Jintai Road,Bayu CBD, Yingkou City, Liaoning Province, ChinaVisa på karta

4
< >

Välj din golfplan

39dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

07:00~14:00

Betala i förväg

CNY 638

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7199
 • :Other
 • :SCHMIDT-CURLEY
 • :2010

Golfbanskort

Jintai Longyue Seaview Club ligger i Yingkou Mackerel Circle District, den 18-håls internationella standardgolfbanan i stil med kustlänkar, längs Bohai Bay, och är designad av det berömda SCHMIDT-CURLEY-företaget som design av banan och speciellt anställde den amerikanska professionella stylisten för att hjälpa till med utformningen av banan. Banan täcker ett område på 1.200 hektar, med en total fairwaylängd på 7.199 meter och 72 par, och konstruktörerna har perfekt integrerat den ursprungliga ekologin och det konstgjorda landskapet för att bilda en unik och utsökt layout. Tees, fairways och greener är alla gjorda av det finaste gräset med mjuk textur och över 80.000 kvadratmeter bunkrar gör banan ännu mer distinkt, så att du kan visa upp dina färdigheter och få ut det mesta av dina slag.

De nio första hålen ligger i de böljande sanddynerna på östra sidan av anläggningen, med fairways i olika stilar. Flera hål har markerade hörn och en ”dogleg”-layout som gör att den mer konservative spelaren kan njuta av en välplanerad runda, medan den mer aggressive spelaren också kan sträva efter en bättre score genom modiga och äventyrliga slag. De bakre nio ligger mitt i ett område med inhemsk skog, dynfält och sandiga sänkor täckta av svingel. Hålen på den här halvan av banan ändrar riktning då och då, vilket gör det nödvändigt för golfare att ständigt anpassa sig till vindens effekter på slag från olika håll när de reser. Dessutom förbättrar utsikten över vattnet från Bohai Bay ytterligare landskapet på de sista nio.

Banan är spelbar för golfare på alla nivåer och även de mest seriösa golfspelarna kommer att hitta en utmaning här. Kombinationen av sanddyner, hög svingel, grova bunkrar och den spektakulära utsikten över Bohaihavet skapar en unik, spännande och minnesvärd golfupplevelse. Dessutom är klubben utrustad med ridsport, vindsurfing, segling och en privat badplats vid stranden, vilket skapar ett underbart ögonblick av harmoni med naturen, återställer livets väsen och lyfter fram mode och lyx.

Golfbansfaciliteter

Tillgängliga språk

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.