Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Inner Mongolia Baotou Poly Golfklubb(内蒙古包头保利)()

Near the South Yellow Line in Donghe District, Baotou City, Inner MongoliaVisa på karta

3
< >

Välj din golfplan

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris
Please call the customer service center to enquire about rates
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :0
 • :105
 • :Other
 • :2009

Golfbanskort

Baotou Poly Golfklubb har en unik fördel: den ligger intill Gula flodens flodslätt och är omgiven av 2600 tunnland av South Sea National Wetland Park. Klubben värdesätter detta naturliga arv och bevarar miljön, sjöarna, bäckarna och varje växt i samhället. På denna vidsträckta mark på 5000 tunnland skapas en golfcommunity som är en plats för både naturlig skönhet och kulturell atmosfär.

Den 18-håls golfbanan täcker en total yta på 2090 tunnland och är en 18-håls internationell standardbana. Banan sträcker sig över totalt 7195 yards och har 72 slag enligt standard. Den designades av det amerikanska Schmidt-Curley Golf Design-företaget, som tidigare ansvarade för designen av Mission Hills Golfklubb. Designerns mål var att återgå till naturen genom att använda de naturliga terrängen och skapa en böljande design som samspelar med omgivande Huanghe-flodsystemet. Med inspiration från nordamerikanska golfbanor bevarades kullarna och den frodiga skogen, medan insjöar och bäckar kopplades samman och sandfällor placerades strategiskt för att utmana spelarnas taktiska skicklighet. Greenerna är täckta med "Bent-gräs", medan områdena runt greenerna täcks av "Fescue-gräs", vilket ger en tät yta som är tålig mot fotsteg och ger låg bollmotstånd. Genom att använda värdefulla träd som gingko och kamfer, och med en design som passar in i de ursprungliga 30000 tunnlanden av våtmark vid South Sea, skapades en klassisk golfbana.

Klubben har anläggningar som inkluderar en 30-stallig träningsbana och 6 VIP-utslagsplatser. Klubbhuset har en byggyta på 4700 kvadratmeter och innehåller restaurang, butiker, bastu och VIP-bastu.

Golfbansfaciliteter

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.