Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Inner Mongolia Guweixin Internationell Golf Resort(内蒙古维信国际)(Inner Mongolia Guweixin International Golf Resort)

Bayinhua Town, Wulateqian Prefecture, Inner Mongolia, ChinaVisa på karta

3
< >

Välj din golfplan

79dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

08:00~15:00

Betala i förväg

CNY 968

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7128
 • :Other
 • :2003

Golfbanskort

Inner Mongolia Wearnes International Golf Resort är den första storskaliga integrerade turistanläggningen och den första golfbanan i Inre Mongoliet. Resort ligger i Inre Mongoliet Bayannur City, Ulat Qian Banner Bayinhua Town, täcker en yta på mer än 3 500 hektar, till Yinshan-topparna som en barriär mot Hetao-slätten som bakgrund, den övergripande utformningen av den majestätiska, böljande.

Inner Mongolia Wearnes International Golf Resort har en 18-håls golfbana av internationell standard och en driving range. Golfbanan är byggd av de bästa golfdesignmästarna hemma och utomlands, den internationella standarden 18-håls 72-pole mästerskapsnivå turism och sightseeingbana. Den täcker ett område på 1.489 hektar och fairway är 7.128 meter lång. Med full användning av det naturliga landskapet och växterna är golfbanan utrustad med ett stort område med originalsand och tätt gräs, högkvalitativa Bentgrass fairways så gröna som en tvätt, Scottish-stil raka väggbunkrar visar extraordinärt, hela banan är naturlig, enkel, tyst och spännande. Den unika strategiska utformningen av varje farled har en annan träffväg, lämplig för olika nivåer av golfare, roliga och utmanande samexisterar, är för närvarande den enda sandlänksbanan i Kina, känd som Kinas St Andrews Royal Golf Course.

Inner Mongolia Wearnes International Golf Resort har 13.000 kvadratmeter lyxigt klubbhus, 66 eleganta villor, 500 hektar anlagda trädgårdar, inomhus- och utomhuspooler, varma källor och badcentra, ridning (kamel), fiske, tennis, biljard, sandbåge, bowling, gym, racerbanor, lekplatser, spelrum, mötesrum, kinesiska och västerländska japanska och japanska restauranger och andra faciliteter. Vi välkomnar din ankomst!

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris
 

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.