Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Qinghai Tianyoude Golfklubb(青海天佑德国际)(Qinghai Tianyoude Golf Club)

Caihong Rd., Weiyuan Town, Northeastern Huzhu Tu Clan autonomous county, Xining City, Qinghai.Visa på karta

4
< >

Välj din golfplan

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris
Please call the customer service center to enquire about rates
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7151码
 • :Other
 • :2010年10月

Golfbanskort

Qinghai Tianyoude International Golf Club ligger 30 kilometer nordost om Xining City, huvudstaden i Qinghai-provinsen, vid stranden av Shatangchuan-floden i Mutual Assistance Tu Autonomous County, och är den första 18-håls internationella mästerskapsgolfbanan i Qinghai-provinsen som kan stå värd för internationella turneringar på högsta nivå (TOUR). Områdets höjd är inte högre än 2500 meter, vilket är lämpligt för alla typer av sporter. Banan är byggd längs floden i kombination med den lokala geomorfologin, och den vackra Shatangchuan-floden flyter genom banans mittlinje och delar hela banan i två. Fairways är noggrant utformade för att ge utmaningar och nöje till alla golfare.


Banans positionering

Internationell mästerskapsgolfbana; den perfekta kombinationen av Loess Plateau och Tibetan Plateau skapar ett perfekt naturlandskap; sammanblandningen av Qinghai Kunlun-kulturen och den tibetanska kulturen skapar ett unikt regionalt landskap; den höga graden av kombination av Qinghai-kulturen och golfcivilisationen skapar en unik humanistisk känsla.


Banans egenskaper

Banan är en ”golf- och semesterort på höglandet” som kännetecknas av Tu-folkets folklore, naturlandskapet på Loess-platån och Qinghai-Tibet-platån samt fritidsturism. Särskilt välkomnande, melodiös sång, klädd i färgglada nationaldräkter av de turkiska caddiesna, erbjuder en vit khat, håller tre koppar grönt vin, med den högsta etiketten hos det turkiska folket för att möta gästerna.


Golfbansfaciliteter

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.