Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Weihai Weigao Tianan Golfklubb(山东威海威高天安温泉)(Weihai Weigao Tianan Golf Club)

Jinhua South Road, Caomiaozi Town, Huancui District, Weihai, Shandong, ChinaVisa på karta

4.5
< >

Välj din golfplan

41dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:30~08:00

Betala i förväg

CNY 790

B.C.C会员价CNY

Boka

13:00~15:00

Betala i förväg

CNY 790

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :27
 • :108
 • :11012
 • :Other
 • :Les Watts & David Hemstock
 • :2007

Golfbanskort

Shandong Weihai Weigao Golf Club är en 27-håls och standard par 108 golfbana som uppfyller internationella standarder. Banan är utformad för att maximera den naturliga utformningen av den omgivande miljön och terrängen, vilket ger de bästa förutsättningarna för en prestigefylld golfbana. Dess utmärkta banedesign och unika naturliga terräng bidrar till banans roliga och utmanande. Banan är indelad i tre zoner: Zon A är kuperad och utmanande, Zon B är kuperad, med mildare kupering och längre fairways än Zon A. Zon C är en bana med sjöutsikt, med sjöutsikt, och sjöutsikt, med sjöutsikt. Zone C är en bana med sjöutsikt, med en vacker sjöutsikt som en naturlig barriär för spelet.

Kinas första och enda kurs med dubbel grön design, klubbdesignen för 27 hål, fyra sidor av de blå vattenvågorna, avlägsna berg och nära vattnet i ett. De bakre 9 hålen på ön genom samlingen av sand och stenar, idylliskt landskap i ett, även mitt på sommaren är också en sval bris med kroppen, precis som en naturpark som är beroende av spelet och har vild kul. Sedan banan öppnades har den tagit emot många inhemska och utländska VIP och entusiastiska golfentusiaster och hållit en mängd olika speciella golfturneringar många gånger. För den utmanande stilen på fairways här har den kallats "en av de mest karakteristiska banorna i Kina" av branschen, vilket har lagt en bra popularitetsatmosfär för Weigao Tian'an Hot Springs Golf Club att möta golfare och gå mot den internationella marknaden. Klubbens popularitet är väl etablerad bland golfspelarna och det internationella samfundet. För att upprätthålla och respektera naturens specifika betydelse behåller hela banan strikt den ursprungliga naturliga terrängen och vegetationen, och utnyttjar fullt ut fördelningen av sjöar, bunkrar, vitblommiga vassar och en mängd olika buskar och vinstockar, särskilt den svarta talldjungeln som sprider sig över hela banan, vilket inte bara ger banans landskapsegenskaper utan också är ett bra test för din strategi och färdigheter att spela golf.

Vigor Tian'an Hot Spring Golf Club är ännu mer unik genom att den förväntas planera ett 5-stjärnigt hotell, en vin- och rödvinsherrgård i parken, och introducera begreppet hälsovård för varma källor, ordna faciliteter för hälsovård och utväg, och initialt planera en high-end life resort club som integrerar golf, varma källor, catering, konferens och logi i klubbens park.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris
Drikkepenge til caddies CNY 100
Club Rental CNY 200

Tillgängliga språk

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.