Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Shanghai Lanhai Internationell Golfklubb - Links-bana(上海揽海国际-林克斯场)(Shanghai Lanhai International Golf Club-Links Crouse)

Lane 55, Lanhai Road, Chenjia Town, Chongming County, ShanghaiVisa på karta

4.5
< >

Välj din golfplan

40dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:00~13:00

Betala i förväg

CNY 1999

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

  • :36
  • :144
  • :Other
  • :Jack Niklaus
  • :2010

Golfbanskort

Lanhai International Golf Club designades i samarbete av Nicklaus och hans äldste son, Nicklaus II, och består av två 18-hålsbanor av internationell tävlingsstandard, som förvaltas av IMG som managementkonsult. Detta är också den första banan i Asien som designats av far och son. De banor som kommer att färdigställas i framtiden kommer att erbjuda passion, utmaning och nöje för spelare på olika nivåer och bli en internationell mästerskapsstandard för ekologiska golfbanor som är miljövänliga och smälter samman med lokala naturliga förhållanden.

Lanhai International Golf Club är en del av Lanhai International Golf Community och ligger i kärnområdet för Chongming Dongtan Waterfront Leisure District, med en total area av 3700 mu, där villadelens del upptar 300 000 kvadratmeter. Samhället kännetecknas av platt terräng, korsande floder, huvudsakligen vassvåtmarker och områden täckta av Dongtan-skogar. I det levande modellområdet upplever gästerna också den unika estetiska innebörden av arkitekturen. Den livliga spanska atmosfären, den klassiska och ortodoxa italienska stilen samt den lantliga charmen från Toscana kan kännas. Den spanska stilen använder informella och asymmetriska former, lutande tak, bergsväggar, smidesjärn balkonger och utomhusutrymmen med träblomställningar. Den toskanska stilen på bergsväggar och lutande tak komponeras slumpmässigt enligt jordfärg och stenmaterialform, medan träblomställningar, järnräcken, träjalusier, vertikala fönster och bågar sammansatta av enkla kolonner visar toskansk essens. I Lanhai International Golf Community, som erbjuder en glad atmosfär och rik smak, finns också en cirka 30 000 kvadratmeter stor klubb i toskansk stil, som bjuder in ett internationellt boutiquehotellmanagementteam för att erbjuda exklusiv privat service till Lanhai-ägare och klubbmedlemmar. Fritidsklubben har en skönhetssalong, en västerländsk restaurang, ett utomhuscafé, ett gym, en badavdelning med bastu, massage, en uppvärmd pool och barnen kan också tillfälligt lämnas på förskolan.

Golfbansfaciliteter

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
  • Användaromdömen
    Utmärkt
    Bra
    Genomsnittlig
    Rimlig
    Dålig
  • Sällskap
    Affärspartner
    Kollegor
    Vänner
    Familj
    Ensam
  • Banes betyg
    Baneskick
    Banasvårighetsgrad
    Personal (Caddie) Vänlighet
    Prisvärdhet
    Klubb Facilitet
    Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.