Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Lake Malaren Golfklubb Shanghai - Mastersbana(上海美兰湖 - 名人赛球场)(Lake Malaren Golf Club Shanghai - Masters Course)

(#9 Neimeilanhu Road) #6655, Hutai Road, Baoshan District, ShanghaiVisa på karta

4
< >

Välj din golfplan

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris
Please call the customer service center to enquire about rates
Golfbansinformation

Golfbansinformation

  • :18
  • :72
  • :7259
  • :Other
  • :Nicklaus
  • :2011

Golfbanskort

År 2011 avslutades den omfattande ombyggnaden av Lake Malaren Golfklubb Shanghai, där den världsledande golfbanedesignfirman Nicklaus Design omformade och byggde om den ursprungliga Southern Lakes-banan. Den nya banan, som nu heter Mastersbana, öppnades officiellt för 2011 års Lake Malaren Shanghai Masters. Den ombyggda Mastersbana, klubbhuset, hotellet, parkeringsplatsen, VIP-rum och övningsområdet är alla viktiga komponenter i Lake Malarens nya faciliteter och service.

Mastersbanans huvudsakliga designkoncept är att skapa en världsklassig mästerskapsbana som erbjuder varje passionerad golfentusiast utmaning, glädje och rättvisa. Denna medlemsbana ger både världsklassspelare och genomsnittliga golfare utmanande slag och strategier. Samtidigt är Mastersbanan en plats där golfare på alla nivåer kan njuta av varierande håldesign och ren natur.

Mastersbanans främsta särdrag är dess naturliga parkkaraktär, som integrerar många naturliga element som träd, växtlighet, sjöar och bäckar. Banans kuperade terräng ger olika höjdförändringar, vilket kräver olika strategier för varje slag. Banan erbjuder inte bara en naturlig och skön upplevelse utan även tekniska utmaningar.

Den varierade och unika karaktären hos banan skapar spänning och nöje under varje slag, medan de kuperade höjdskillnaderna över hela banan ger en kreativ och dramatisk dimension. Nicklaus Designs banadesign, särskilt för offensivt inriktade spelare som söker belöning, kräver ofta svingar med båge från vänster till höger eller från höger till vänster.

Trots att Mastersbanan är utmanande är den rättvis för varje spelare. Den kräver att golfaren under svingen är medveten om att om en korrekt sving utförs, kommer det att innebära betydande fördelar för nästa slag och effektivt minska antalet slag. Den här fördelen förstärks av mer än 200 caddies med rik erfarenhet av banan.

Vi tror att Lake Malaren Mastersbana i Nicklaus stil kommer att vara en golfmästerverk och erbjuda alla golfare den mest underbara golfupplevelsen.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
  • Användaromdömen
    Utmärkt
    Bra
    Genomsnittlig
    Rimlig
    Dålig
  • Sällskap
    Affärspartner
    Kollegor
    Vänner
    Familj
    Ensam
  • Banes betyg
    Baneskick
    Banasvårighetsgrad
    Personal (Caddie) Vänlighet
    Prisvärdhet
    Klubb Facilitet
    Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.