Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Shanghai Yintao Golfklubb(上海银涛)(Shanghai Yintao Golf Club)

2222, Huqingping Highway,Qingpu District, ShanghaiVisa på karta

4.2
< >

Välj din golfplan

70dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:00~15:40

Betala i förväg

CNY 1080

B.C.C会员价CNY

Boka

15:45~17:45

Betala i förväg

CNY 980

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7129
 • :Other
 • :Peter Thompson
 • :1997

Golfbanskort

Shanghai Yintao Golf Course är en 18-håls världsmästerskapsgolfbana med en stark australisk stil, som täcker ett område på mer än 2.000 hektar; det är en 10-minuters bilresa från Hongqiao International Airport och en 30-minuters bilresa från People's Square, vilket gör trafiken mycket bekväm; det är en av Shanghais sällsynta ”urbana golfbanor”. Yin Tao-banan designades av Pete Thomson, en av världens 50 största golfspelare, femfaldig mästare i British Open och en mästerlig banarkitekt. Med sin unika design och rena australiensiska stil ger Silverado Course verkligen golfare en utmanande och rolig golfdestination.  

Yin Tao-banan har upp- och nedgångar i varje fairway, med starka kontrasterande linjer, vilket visar skönheten i flexibilitet och styvhet som är unik för golf, och dess kreativa design sveper bort monotonin på en slättbana. Hela banan är prickad med bäckar och sjöar, liksom stora områden med vild vass och liljebuskar. När vinden sveper över sjön hamnar träden i skugga, de stillsamma näckrosorna kan inte låta bli att svaja mjukt och några skrämda hägrar flyger plötsligt upp. I anslutning till de sammanflätade vattendragen och de lokala landformerna har ett antal små broar och paviljonger byggts på banan för att skapa en mängd naturliga och udda inslag. Stenbron är enkel, träbron är varm, den lilla järnbron i europeisk stil är elegant och känslig, och det finns till och med en vild och intressant vandrande träbro och strömmen ”nära kontakt”, vilket är oförglömligt.

Yintao Stadium har också byggt det enda lufttryckslyftande nattbelysningssystemet i Kina. Under dagtid är ljusstolparna dolda i de gröna buskarna, vilket inte har något inflytande på utsikten över banan och bollens synfält. När natten faller är stadion täckt av ett hav av silverljus, värt att konkurrera med stjärnorna och månen. Att känna den svala brisen på sommarnatten, njuta av det roliga med att svänga klubben, Yintao-banan är ”paradiset för sommarnattgolf”.

Yintao Club har ett medlemssystem. För att ge medlemmarna högsta möjliga servicekvalitet har klubben formulerat en bra utvecklingsplan och investerat kraftigt i byggandet av stödanläggningar. Yintao Clubhouse (inklusive 1 multifunktionellt integrerat klubbhus, 4 klubbhus endast för medlemmar, 1 landskapsklubbhus) är elegant designat, rikt inrett och hedrat till fullo, och Yintao-medlemmarnas klubbhus är den bästa garantin för integritet. Kom igen nu! Lämna ditt hektiska företag och världens liv och rörelse och kom till Yintao Golf för att svänga dina klubbor till ditt hjärtas innehåll!


Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris
Club Rental CNY 500
Drikkepenge til caddies CNY 100

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.