Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Kunming Spring City Golf and Lake Resort - Mountain Viewbana(云南昆明春城湖畔-山景球场)(Kunming Spring City Golf and Lake Resort- Mountain View Cour)

Yangzonghai, Yiliang County, Kunming, Yunnan, ChinaVisa på karta

4.6
< >

Välj din golfplan

71dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:30~08:00

外地人价格

Betala i förväg

CNY 2150

B.C.C会员价CNY

Boka

11:00~13:00

外地人价格

Betala i förväg

CNY 2150

B.C.C会员价CNY

Boka

15:00~16:00

外地人价格

Betala i förväg

CNY 2150

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7453
 • :Other
 • :Jack Nicklaus
 • :2009

Golfbanskort

Vid Yangzong Lake, nedanför bergen. Det verkar vara en vanlig plats i Yunnan, men den döljer Kuming Spring City Golf och Lake Resort, Kinas första och enda golfbana. Den sköna vårsolen ger platsen en naturlig fördel och gör den till en av världens vackraste golfbanor och Asiens golfparadis. Banan har blivit utnämnd till Kinas mest populära golfklubb i tre år i rad. Den är Jack Nicklaus stora insats och blev utnämnd till mästare i Kina och Hongkongs golfanläggning av US GOLF DIGEST Magazine vid slutet av förra århundradet. Det är som att en broderad matta är inbäddad i de branta bergen, så vacker att det nästan bländar. Att svinga klubban här ger dig också möjlighet att uppleva den magnifika skönheten i Yangzong Lake med dess kullar och dalar. På våren kan du se blommor som vårlök, violer och azaleor i full blom, utspridda över hela banan och gör den ännu mer förtrollande.

Den 18-håls bergsutsiktsbanan är belägen högt ovanför Yangzong Lake och erbjuder både öppna och vidsträckta vyer över vattnet samt lugn och djup bergsutsikt. Med bergen som ramar in och sjön som följeslagare ger den dig en upplevelse av både natur och rymd. Med frodig grönska och blommor överallt får du friheten att svinga klubban i en naturlig miljö. De strategiskt placerade sandbunkrarna och de fina och smidiga bentgröna greenerna visar Jack Nicklaus mästerliga touch. De breda fairways som sträcker sig som gröna mattor, och de välformade bentgröna greenerna, ger dig oändliga utmaningar och obegränsad glädje. De 18 välskapade och varierande hålen möter alla nivåer av spelare och gör att golfspelare inte vill lämna banan. Banan har flera gånger utsetts till den bästa i Kina och Hongkong i Golf Digest och Asian Golf Magazine.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.