Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Zhejiang Moganshan Gowin Golfklubb(浙江莫干山观云)(Zhejiang Moganshan gowin Golf Club)

668, Beihu West Street, Wukang Town, DeqingVisa på karta

4.2
< >

Välj din golfplan

76dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

07:00~09:00

Summer weekday special offers

Betala i förväg

CNY 868

B.C.C会员价CNY

Boka

12:00~14:30

Summer weekday special offers

Betala i förväg

CNY 868

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7208
 • :Other
 • :Rick Jacobson
 • :2009

Golfbanskort

Deqing Moganshan Guanyun Golf Club ligger vid foten av Moganshan Scenic Area, en berömd sommarort för turister och fritidsaktiviteter som har rykte om sig att vara "det första berget i Jiangnan", med bekväm trafik. Guanyun Golf Course designades av den berömda amerikanska banarkitekten Rick Jacobson, med en total längd på 7.208 yards och par 72. Fairway-designen och landskapsbyggandet utnyttjar terrängens bas, vegetation, i kombination med lokala stenar, bäckar, vackra i flödet av forntida enkelhet, maskulint överflöd av hantverk, vattenlandskap och bergsfärger, sömlösa, av bergen och vattnet, naturliga, när du svänger kan du njuta av upplevelsen av "röda, orange, gula, gröna, gröna, blå och lila" färgförändringar och "Buddha Lotus Seal". Du kan uppleva de skiftande färgerna "röd, orange, gul, grön, blå, lila" och det andliga dopet av "Lotus Seal of Buddha" när du svänger en klubb.

Banan ligger i bergen och omgiven av vatten, banans form är böljande, banan behåller ett stort antal primitiva bambuskogar, te trädgårdar, fulla av bergsliv; subtilt och elegant banlandskap och böljande farledstrend, den perfekta integrationen av sjöbanan och de låga kullarna och skogarna. 18-håls ren eko-golf foothills landskapsbana, den ursprungliga ekologiska våtmarken presenteras perfekt, egrets dansar, cattail buskar, pil tapestry sprider sig. Oavsett vilken kurs, alla anställer inhemska senior golf gräsmatta underhåll division och väljer professionell gräsmatta underhållsutrustning för gräsmatta underhåll, med sikte på att bli en förstklassig kvalitetskurs i Kina.

Guanyun Golf Clubhouse har en byggyta på 12.500 kvadratmeter, designat av Hongkongs Xu Li Yan Architectural Design Firm, och är utrustat med en matsal för medlemmar, ett café, en proshop, en VIP-lounge, omklädningsrum och gästrum. I klubbhuset kan du se de avlägsna bergen, fulla av grönska, vattenfall, magnifika, tänka på humaniora, historien om det avlägsna, så att du svänger efter all trötthet, för att njuta av återgången till enkelheten i den rustika fritiden.


Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.