Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Ningbo Orient Golf Countryklubb(浙江宁波东方)(Ningbo Orient Golf Country Club)

16 Miles away from Tongtu Road, Beilun District, Ningbo, ZhejiangVisa på karta

5
< >

Välj din golfplan

68dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:30~09:30

Betala i förväg

CNY 1089

B.C.C会员价CNY

Boka

11:30~14:30

Betala i förväg

CNY 1089

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :73
 • :7148
 • :Other
 • :T.K.Pen
 • :2003年

Golfbanskort

Ningbo Orient Golf Countryklubb är belägen på en yta av 1500 mu (cirka 1000 hektar) och planeras som en 18-håls internationell tävlingsklass golfbana. Den ligger 16 kilometer från stadskärnan i Ningbo och mellan Beilun hamn. Banan är noggrant designad med en genomsnittlig lutning på ca 15 grader på fairways, med en maximal lutning på 25-30 grader. Sandbunkrar är utspridda på banan och konstgjorda floder slingrar sig genom fairways, vilket ger banan en naturlig charm. Ningbo Orient Golf Countryklubb är en sluttande bergsbana med en strandbanestil. De flesta fairways erbjuder en fjärrutsikt över Beilun hamn och utsikten över staden Ningbo, vilket låter dig njuta av naturen och svinga klubban i östlig stil.

Klubben ligger gömd i grönskan av gröna skogar och omges av lugn och vacker natur. Att bygga en golfbana på denna plats är en utmärkt idé.

Klubbhuset kan verka enkelt utifrån, men det ger en varm och inbjudande känsla. Enkla faciliteter och hjälpsam service gör att besökare känner sig som hemma. Även om det är första gången du besöker platsen, känns det som att du har kommit till en bekant plats. Det finns en nära relation mellan återkommande besökare och personalen, och det är svårt att skilja mellan värdar och gäster. "Detta är klubbens filosofi", säger klubbdirektören Guan Yuanming. "Folk kommer hit för att spela golf, och allt som rör golfen kommer vi att tillhandahålla. Men om de önskar något mer än det, kan vi inte uppfylla det. Våra resurser är begränsade, och eftersom vi driver en golfbana vill vi fokusera all vår energi på banan. Vi har inga klagomål från våra medlemmar. De kan söka underhållning på andra platser, men när de vill spela golf kommer de alltid hit." Många golfklubbar strävar efter att bli mångsidiga anläggningar eller fritidsdestinationer, men Ningbo Orient har en sällsynt fokusering, från planeringsstadiet till driftsmodellen, på golfen i sig.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.