Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Zhejiang Kuaiji Mountains Golfklubb(浙江绍兴宝业会稽山)(Zhejiang Kuaiji Mountains Golf Club)

The South Side of Pingshui River Bridge, Yuedong Road, Kuaiji Mountain Tourist Resort, Shaoxing, ZhejiangVisa på karta

4
< >

Välj din golfplan

59dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

07:00~10:00

Betala i förväg

CNY 1209

B.C.C会员价CNY

Boka

11:30~13:00

Betala i förväg

CNY 1209

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7150
 • :Other
 • :HASSELL

Golfbanskort

Zhejiang Kuaiji Mountains Golfklubb ligger inom det provinsiella turistområdet Dongqianhu Resort. Med Dongqianhu-sjön och Ruo Ye Creek runt omkring och med närheten till bergen och vattnet har platsen en utmärkt naturlig miljö. Transporten är mycket bekväm, med bara 36 km till Xiaoshan flygplats, en halvtimmes bilresa; 11 km till Shanghai-Hangzhou-Ningbo motorvägsavfart, en 15 minuters bilresa; och 4 km till centrala Shaoxing, cirka 10 minuters bilresa.

Zhejiang Kuaiji Mountains Golfklubb är en internationell golfbana med 18 hål och par 72, som kombinerar bergs- och vattendragstema för en karakteristisk landsbygdskänsla. Banan är uppdelad i två niohålsbanor, norra och södra. Klubbhuset ligger nära Dongqianhu-sjön och är lättillgängligt genom huvudvägen och Yangming Road.

Zhejiang Kuaiji Mountains Golfklubb är en utmärkt destination för golfälskare, med dess strategiskt designade hål som ger spelarna många alternativa spelvägar och mycket underhållning. Golfbanan är indelad i tre typer av hål som passar landskapet: bergiga hål, vattendragsbaserade hål och platta hål. Bergiga hål utnyttjar bergens utmanande höjdskillnader och branta backar. Vattendragsbaserade hål fångar den charmiga känslan av södra Kinas vattenlandskap med små broar och sjöar, medan gamla båtar och Shaoxings antika broar ger en antydan av den gamla Yue-kulturen. Alla hål har olika spelvägar att välja mellan, vilket ger spelarna en rolig och mångsidig upplevelse.

Som en kärnprojekt för semesterorten - Holiday Hotel & Golf Club på Kuaiji-berget - anlitade företaget det kända australiska företaget HASSELL som projektets planerings- och designpartner. Projektet kombinerar antik Yue-kultur med moderna och femstjärniga hotellboenden som inkluderar boende, möteslokaler, restauranger, underhållning och mer. Med en total yta på 318 hektar och en byggnadsarea på nästan 45 000 kvadratmeter inkluderar projektet huvudbyggnader, klubbhus, övningsområden, dalvillor och ett spa. Semesterortens höjdpunkter inkluderar vattenrelaterade hotellrum och dalvillor som smälter in i det naturliga landskapet. Resorten har också omfattande faciliteter som utnyttjar Kuaiji-bergen och Dongqianhu-sjöns 800 hektar för olika fitness-, fritids-, semester- och nöjesaktiviteter.

Företaget ser detta som ett betydande projekt för Baoye Group och en plattform för att utveckla varumärken med nya högre standarder. Genom att bevara historiska och kulturella arvet, kommer projektet att gestalta antik Yue-kultur och skapa en modern fritidsort, vilket resulterar i en tidlös mästerverk.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.