Boven
Boeken
Details
Recensie

Nanjing Zhongshan International Golf Club(江苏南京钟山)(Nanjing Zhongshan International Golf Club)

#9, Huanling Road, Xuanwu District, Nanjing, JiangsuBekijk op de kaart

5
< >
Baaninformatie

Baaninformatie

  • :27
  • :108
  • :10601
  • :Other
  • :Gary Player
  • :2006

Baan Introductie

Nanjing Zhongshan International Golf Club is gelegen aan de oostelijke voet van de Zhongshan-berg, een beroemde berg in China, aan de Huanling Road in de Xuanwu-wijk van Nanjing. Het heeft een 18-holes golfbaan van internationale standaard, een 9-holes verlichte golfbaan, een ultraluxe vijfsterrenhotel, een clubhuis en een internationaal conferentiecentrum. De 3671 mu grote golfbaan is ontworpen door 's werelds top golfbaanontwerpbureau Gary Player, en het ontwerp is geïntegreerd met de natuurlijke topografie van de Zhongshan-berg, wat uitdaging en plezier biedt aan elke golfer. Drie andere toonaangevende internationale organisaties, EDSA, Bellwood (Verenigde Staten) en WATG, zijn respectievelijk verantwoordelijk voor de overkoepelende planning, landschapsontwerp en de bouw van het hotel en het clubhuis. De alliantie van deze vier organisaties heeft bijgedragen aan het creëren van een legendarische golfbaan waarin natuur en mens samensmelten.

De superdeluxe vijfsterrenhotel en het clubhuis van de club hebben voorzieningen zoals een Chinees restaurant, een Westers restaurant, een zwembad, een sauna, een bibliotheek, multifunctionele vergaderzalen, enzovoort. Met diverse mogelijkheden voor zaken, dineren, ontspanning, fitness en amusement biedt het een elegante en stijlvolle levensstijl voor de elite.

Nanjing Zhongshan International Golf Club is de enige golfbaan in het hele land die is gebouwd door middel van veiling van land en die een permanente eigendomstitel heeft, waardoor leden levenslange rechten hebben. De club handhaaft een ""puur lidmaatschapsmodel"" voor beheer, creëert een exclusieve en discrete ruimte en bouwt een werkelijk privé zakelijk clubhuis.

Faciliteiten op de baan

Rijroute

Golfer Reviews Write a review
 Beoordeling(en) van BaiGolf-gebruikers
  • User Ratings
    Excellent
    Good
    Average
    Fair
    Poor
  • Companions
    Zakelijk
    Collega's
    Vrienden
    Familie
    Alleen
  • Course Rating
    Course Condition
    Course Difficulty
    Staff(Caddie) Friendliness
    Value for the Money
    Club Facility
    Quality of Food & Beverage

Geen bonuspunten en kortingsbonnen worden toegekend als niet-lid.