Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

NOVAWORLD PHAN THIET

Commune, Hon Gio, Thuan Quy, Tien Hoa Hamlet, Tp. Phan Thiết, Bình Thuận 800000越南Visa på karta

5
< >

Välj din golfplan

138dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:00~14:00

Betala i förväg

CNY 669

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

  • :18
  • :72
  • :7400
  • :Other
  • :Gren Norman

Golfbanskort

PGA NovaWorld Phan Thiet är ett mästerverk av "The Great White Shark" Greg Norman och är en exklusiv 36-håls PGA golfbansklass belägen i hjärtat av NovaWorld Phan Thiet-projektet på 1 000 hektar, med utsikt över havet i Tien Thanh och Phan Thiet. PGA NovaWorld Phan Thiet Golf Course inkluderar två banor, Ocean och Garden, båda designade av golflegenden "The Great White Shark" Greg Norman. Detta är en del av den amerikanska proffsgolfens (PGA) banesystem och är den enda golfbansklastern i Vietnam som uppfyller standarderna och har PGA:s exklusiva rättigheter att arrangera tävlingar inom organisationen.
PGA Ocean och Clubhouse Golf Course täcker 88,4 hektar och har en linksbana - en strandbana med en längd på 7 400 yard och ett par på 72. När golfare slår säkert från tee kommer de att uppskatta den överväldigande längden på denna golfbana. Spelarna kommer att ha en minnesvärd upplevelse med den vackra bergsutsikten och den storslagna panoramautsikten över Phan Thiet-bukten, tillsammans med kuperad terräng och naturliga slingrande fairways. En höjdpunkt i designen av PGA Ocean Golf Course är de trevägs hålen som sträcker sig upp till 100 meter. Tillsammans med det varierande vädret i Tien Thanh-havet (Phan Thiet-Binh Thuan) skapar PGA Ocean Golf Course dagliga utmaningar och varierande svårighetsgrader som håller golfarna spända.
PGA Ocean är utformad för mästerskapsspel, så fairwayerna har mycket uttalade konturer som ger spelarna flera taktiska alternativ från tee. PGA Ocean Golf Course är också unik med sina ruffbunkrar, omgivna av naturliga sluttande gräsmarker som övergår till naturliga grönområden och skapar en utmärkt balans mellan natur och spel. Gräsmattan formar golfoverflaten, och de infödda röda sandbunkrarna mot bakgrund av den gula sandsurfärgen skapar också imponerande bilder av den typiska landskapsbilden i Phan Thiet-Plains. PGA Ocean Golf Course odlar 100% miljövänlig bermudagräs och Primo-bahia-gräs, vilket ger landets bästa gräskvalitet.

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
  • Användaromdömen
    Utmärkt
    Bra
    Genomsnittlig
    Rimlig
    Dålig
  • Sällskap
    Affärspartner
    Kollegor
    Vänner
    Familj
    Ensam
  • Banes betyg
    Baneskick
    Banasvårighetsgrad
    Personal (Caddie) Vänlighet
    Prisvärdhet
    Klubb Facilitet
    Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.