Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Tan Son Nhat Golf Course

6 Tân Sơn, Phường 15, Hồ Chí Minh, VietnamVisa på karta

3.7
< >

Välj din golfplan

76dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

05:30~08:29

Betala i förväg

CNY 889

B.C.C会员价CNY

Boka

08:30~14:59

Betala i förväg

CNY 948

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :36
 • :144
 • :7349/7366
 • :Other
 • :Nelson & Haworth
 • :2015

Golfbanskort

Tan Son Nhat Golf Course ligger i det bekväma distriktet Tan Binh, intill Tan Son Nhat-flygplatsen och bara 4 kilometer från centrala Ho Chi Minh-staden. Golfspelet är bara 20 minuters bilresa från stadens centrum. Som en tävlingsbana täcker golfbanan totalt 111 hektar och har 36 hål med en sjöyta på 14,7 hektar.
Tan Son Nhat Golfprojektet inkluderar också hotell, restauranger, skolor, uthyrningsvillor och lägenheter. Alla dessa faciliteter är belägna inom Tan Son Nhat-flygplatsområdet, som är 820 hektar stort och förvaltas av försvarsdepartementet.
För att möta det växande behovet av golfspel och boende från invånarna i Ho Chi Minh-staden och internationella golfentusiaster har Tan Son Nhat-banan uppstått. Oavsett om det är inhemska eller internationella spelare, är de alla angelägna om att ta sig an de utmanande 36 hålen på Tan Son Nhat-banan.
Banan är designad av det välrenommerade företaget Nelson & Haworth Golf Course Designers. Belägen nära stadens centrum saknar den naturliga omgivningen vissa element, men banan har smidigt arrangerats för varje hål och är fylld med utmaningar som ojämna fairways, dammar, bunkrar och kuperade greener. Dessutom är banan känd för att underhålla sina grästyper noggrant, särskilt dess nyplanterade zoysia-gräs, vilket gör den lämplig för tävlingsspel året runt.
Tan Son Nhat Golf Course är känt för sina fullständiga banafaciliteter och förstklassig service för golfspelare från alla delar av världen. Klubben är en av Asiens största golfklubbar med en kapacitet på upp till 5000 personer. Klubben används inte bara för att välkomna golfspelare utan också för att arrangera stora bröllop och andra formella evenemang. Oavsett om du har familjemiddagar eller en golfträff med vänner är detta en idealisk plats. Klubbens hotell erbjuder också prisvärd och utsökt mat med smaker från Sydostasien och Japan.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris
Uthyrning av klubbor VND VND785,000-1,178,000
Paraplyuthyrning VND 196,000
Skoförhyrning VND 373,000
Träningsboll VND 120,000/50ball

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.