Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Burapha Golfklubb(Burapha Golf Club)(Burapha Golf Club )

Burapha Golf Club Bo Win, Si Racha District, Chon Buri 20230, ThailandVisa på karta

4
< >

Välj din golfplan

159dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:00~08:30

Betala i förväg

CNY 879

≈THB 4059

B.C.C CNY

Boka

06:00~14:00

Betala i förväg

CNY 758

B.C.C CNY

Boka

11:30~14:00

Betala i förväg

CNY 879

≈THB 4059

B.C.C CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

  • :36
  • :144
  • :7185/6947
  • :Andra
  • :David Graham & Gary Panks
  • :1993

Golfbanskort

Burapha Golf Club är en av Pattayas mest populära golfbanor och designades av de amerikanska designerna Gary Panks och David Graham och har 36 enastående hål i en mjukt böljande kuperad terräng. Banan är regelbundet värd för några av de största regionala turneringarna, och eftersom varje niohål har ett annat namn och sin egen karaktär erbjuder banan en mycket trevlig golfupplevelse oavsett vilken kombination du försöker.

East Course (A,B) är den enklare av de två, med relativt breda fairways och bra scores om du kan undvika bunkrarna, perfekt för den mer energiske golfaren.

West Course (C,D) är mer av en utmaning för den erfarne golfaren på professionell nivå, med en välskött bana och en bra hållayout. De upphöjda utslagsplatserna erbjuder en pittoresk utsikt över hålen nedanför. Bunkrarna är utspridda runt greenerna, vilket gör det till ett tufft test av golfspelarens sving för att uppnå en hög poäng. Ett attraktivt och utmanande golfäventyr mot en bakgrund av frodig grönska kan avnjutas på alla fyra banorna på Blapa. Av de två niohålsbanorna på West Course är Dunes Course den mest spektakulära. Den ligger på Burapha-områdets högsta punkt, mellan 6:e och 7:e hålet på Dunes Course, och erbjuder en hisnande utsikt över det omgivande landskapet. Från den här utsiktspunkten ser man tydligt de höga bostadshusen i Pattaya, hamnen i Laem Chabang, det vidsträckta havet och de stora öarna utanför kusten. Dunes Course kännetecknas av öppen, kuperad terräng och är mer utmanande än sin föregångare, Crystal Course med nio hål. Crystal Course erbjuder golfare ett antal trädkantade, välvattnade hål som ger en mild upptakt till den mer krävande och natursköna Dunes Course.

Båda banorna är mycket väl underhållna, kvaliteten på fairways och greener är över genomsnittet för de lokala banorna och hålen är unikt utformade när det gäller placering.


Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
  • Användaromdömen
    Utmärkt
    Bra
    Genomsnittlig
    Rimlig
    Dålig
  • Sällskap
    Affärspartner
    Kollegor
    Vänner
    Familj
    Ensam
  • Banes betyg
    Baneskick
    Banasvårighetsgrad
    Personal (Caddie) Vänlighet
    Prisvärdhet
    Klubb Facilitet
    Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.