Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Chatrium Golf Resort Soi Dao Chanthaburi(查殿高尔夫)(Chatrium Golf Resort Soi Dao Chanthaburi)

224 Moo 2, Tambol Tubsai, Amphoe Pong Nam Ron, Chanthaburi 22140 ThailandVisa på karta

4
< >

Välj din golfplan

70dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:00~14:00

Betala i förväg

CNY 568

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7162y
 • :Other
 • :Dennis Griffiths
 • :1995

Golfbanskort

Chatrium Golf Resort Soi Dao Chanthaburi är beläget mitt i en frodig grönska i de majestätiska Ban Dan Bergsområden i Thailand. Resorten har en 18-håls golfbana som sträcker sig över 1580 tunnland av kuperad landsbygd. Dessutom har den en doftande tropisk trädgård, en utomhuspool öppen året runt och en utomhus terrass. Gästerna kan också njuta av läckra måltider på resortens restaurang.
De 47 nyligen renoverade rummen på hotellet erbjuder alla en fantastisk utsikt över golfbanan. Resorten ligger cirka tre och en halv timmes bilresa från Suvarnabhumi International Airport, en och en halv timmes bilresa från Trat Airport och bara 46 kilometer från Chanthaburi stad. Placeringen av Chatrium Golf Resort Soi Dao Chanthaburi gör det till en idealisk plats att nå från olika delar av världen med enkel tillgång till närliggande attraktioner som Klong Plu Waterfall, Soi Dao Wildlife Sanctuary och den historiska staden Chanthaburi, som alla är på en kort bilresa bort. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i alla områden av hotellet, och cykeluthyrning erbjuds gratis.
Med bara 46 kilometer eller 40 minuters bilresa kan du utforska denna kulturrika och historiska kuststad, Chanthaburi. Här finns mycket att se och upptäcka, från den imponerande katedralen till ruiner från fransmännens tidiga bosättningar 1893. Det finns gott om intressanta platser att utforska och upptäcka. Besökare kan leta efter ädelstenar på den berömda juvelmarknaden eller njuta av färska skaldjur på olika autentiska thailändska restauranger.

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.