Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Kungliga Lakeside Golfklubb(皇家湖畔高尔夫)(Royal Lakeside Golf Club)

150 Moo 3 Bangna-Trad Rd., Tambol Thakham, Amphur Bangpakong,, Nong Chok, Bang Pakong District, Chachoengsao 24130, ThailandVisa på karta

4
< >

Välj din golfplan

77dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:00~14:00

Betala i förväg

CNY 549

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :6815
 • :Other
 • :Sumitomo Construction
 • :1993

Golfbanskort

Kungliga Lakeside Golfklubb ligger vid mynningen av floden Bangpakong och omges av vacker natur med mycket buskar och blommor. Banan öppnades 1993 och renoverades 2011. Vissa hål följer längs Bangpakong-floden medan andra ligger nära en stor saltvattenlagun runt banan. På grund av dess läge vid floden är det vanligt med svalkande bris under dagen, och den omgivande naturen gör golf här ännu mer njutbart. Kungliga Lakeside-banan känns öppen, med breda fairways och inte alltför påträngande ruff, vilket gör det relativt lätt att hitta bollen. Men det finns några subtila uppdelningar på banan, och kullarna runt fairways och greener gör närspel utmanande. Palmträd, eukalyptus och andra trädarter, tillsammans med blomsterprydda buskar och bäckar, skapar en trädgårdsliknande atmosfär på denna Bangkok-bana.
Från vita utslagsplatser får genomsnittliga golfare chansen att nå några par, särskilt på par 3-hålen. Greenerna är i utmärkt skick, och fairways och bunkrar är väl underhållna. Klubbhuset i japansk stil har en bekväm inredning.
I närheten finns en brygga där man kan ordna båtturer. Klubbens service är uppmärksam, och den japanska stilen och överkomliga kostnader gör detta till en populär helgsemesterdestination för lokala japanska golfare.

Golfbansfaciliteter

Serviceobjekt

Objekt Pris

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.