Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Panorama Golf & Country Club (Panorama Golf & Country Club)(Panorama Golf and Country Club)

68 Moo 10 Tambon Nongyakhao, Sikhiu, Nakonratchasima 30140,ThailandVisa på karta

4
< >

Välj din golfplan

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris
Vänligen ring kundtjänst för att fråga om priser
Golfbansinformation

Golfbansinformation

  • :18
  • :72
  • :6901
  • :Andra
  • :Dean Refram
  • :1993

Golfbanskort

Banan ligger i utkanten av Khao Yai National Park, delvis byggd i den lokala outvecklade skogen och på ena sidan på en klippa med utsikt över hela Khao Yai Valley, och följer i princip vägdesignen längs berget och ligger i en naturlig miljö med högre höjd, vilket gör klimatet gynnsamt och luftigt, och utmaningen ännu högre.

Svårighetsgraden på Panorama Golf & Country Club skapas genom att utnyttja markens naturliga vågor, och när man spelar här ställs man sällan inför ett platt inspel. Ytterligare vattenhinder och smart placerade bunkrar ger en visuell avskräckande effekt för att hålla golfare på tårna under hela rundan. Det 10:e korta par 4 är ett särskilt bra exempel på hur designern har använt marken för att skapa ett underbart hål, som ger en hole-in-one för den mer aggressiva golfaren som föredrar en lång sving. Tee-slaget tar dig genom en naturlig dal och sluttning till en blind fairway, och det finns alla chanser till birdie på denna vänsterhänta dogleg om linjen är korrekt.

Banans klubbhusfaciliteter är förstklassiga och traditionella i sin design, personalen är varm och välkomnande och den service du får är oöverträffad. Med omklädningsrum och duschar, en fullt utrustad proshop och två fantastiska pooler kommer golfare att vara mycket nöjda med den service som tillhandahålls på Panorama Golf & Country Club. Det finns också en liten terrass med utsikt över banan och det omgivande landskapet, vilket gör det till ett utmärkt ställe att njuta av drinkar och snacks efter spelet.


Golfbansfaciliteter

Tillgängliga språk

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
  • Användaromdömen
    Utmärkt
    Bra
    Genomsnittlig
    Rimlig
    Dålig
  • Sällskap
    Affärspartner
    Kollegor
    Vänner
    Familj
    Ensam
  • Banes betyg
    Baneskick
    Banasvårighetsgrad
    Personal (Caddie) Vänlighet
    Prisvärdhet
    Klubb Facilitet
    Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.