Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Mountain Creek Golf Resort och Residens(山溪高尔夫度)(Mountain Creek Golf Resort and Residences)

99/9 Moo 12, Mittraphap Road, KM. 92, Tambol Ladbuakhao, Amphur Sikhio, Nakhon Ratchasima Thailand, 30340, ThailandVisa på karta

4
< >

Välj din golfplan

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris
Please call the customer service center to enquire about rates
Golfbansinformation

Golfbansinformation

  • :27
  • :108
  • :3781/3834/3671
  • :Other
  • :Seve Ballesteros
  • :2011

Golfbanskort

Mountain Creek Golf Resort och Residens är en 27-håls golfbana belägen vid Khao Yai National Park. Thailands enda golfbana designad av Seve Ballesteros sträcker sig över tre niohålsområden, var och en namngiven efter sin natursköna omgivning: Highlands, Creeks och Valleys. Tidigare världens nummer ett och femfaldiga majorsvinnaren designade Creeks och Valleys som de mest intressanta av de tre niohålsområdena, medan Highlands-banan är relativt platt.
Mountain Creek Golfbana kräver en kombination av styrka, precision och uppmärksamhet. Denna Khao Yai golfbana har strategiskt placerade hinder som gör att du måste slå bra från alla vinklar. Om din boll inte håller sig i mitten kommer de tätt växta skogarna runt hålen att bestraffa dig hårt. Hålen varierar i längd, från korta par-4 hål på 330 meter till mycket långa par-5 hål på 550 meter. Fairways runt området är ojämna och vissa är till och med kraftigt kuperade.
Faciliteterna vid banan är utmärkta och inkluderar träningsområden och omklädningsrum. Den utökade klubben är hjärtat av anläggningen och fungerar som start- och slutpunkt för de tre niohålsområdena. Mountain Creek har även en liten semesterort med andra sportanläggningar och spa. Belägen 200 kilometer nordost om Bangkok är Mountain Creek Golfbana ett utmärkt val för dem som letar efter en utmanande golfdag i Khao Yai.

Serviceobjekt

Objekt Pris
 
 
 

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
  • Användaromdömen
    Utmärkt
    Bra
    Genomsnittlig
    Rimlig
    Dålig
  • Sällskap
    Affärspartner
    Kollegor
    Vänner
    Familj
    Ensam
  • Banes betyg
    Baneskick
    Banasvårighetsgrad
    Personal (Caddie) Vänlighet
    Prisvärdhet
    Klubb Facilitet
    Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.