Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Mountain Creek Golf Resort och Residens(山溪高尔夫度)(Mountain Creek Golf Resort and Residences)

99/9 Moo 12, Mittraphap Road, KM. 92, Tambol Ladbuakhao, Amphur Sikhio, Nakhon Ratchasima Thailand, 30340, ThailandVisa på karta

4
< >

Välj din golfplan

160dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:00~14:00

Betala i förväg

CNY 568

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :27
 • :108
 • :3781/3834/3671
 • :Other
 • :Seve Ballesteros
 • :2011

Golfbanskort

Mountain Creek Golf Resort och Residens är en 27-håls golfbana belägen vid Khao Yai National Park. Thailands enda golfbana designad av Seve Ballesteros sträcker sig över tre niohålsområden, var och en namngiven efter sin natursköna omgivning: Highlands, Creeks och Valleys. Tidigare världens nummer ett och femfaldiga majorsvinnaren designade Creeks och Valleys som de mest intressanta av de tre niohålsområdena, medan Highlands-banan är relativt platt.
Mountain Creek Golfbana kräver en kombination av styrka, precision och uppmärksamhet. Denna Khao Yai golfbana har strategiskt placerade hinder som gör att du måste slå bra från alla vinklar. Om din boll inte håller sig i mitten kommer de tätt växta skogarna runt hålen att bestraffa dig hårt. Hålen varierar i längd, från korta par-4 hål på 330 meter till mycket långa par-5 hål på 550 meter. Fairways runt området är ojämna och vissa är till och med kraftigt kuperade.
Faciliteterna vid banan är utmärkta och inkluderar träningsområden och omklädningsrum. Den utökade klubben är hjärtat av anläggningen och fungerar som start- och slutpunkt för de tre niohålsområdena. Mountain Creek har även en liten semesterort med andra sportanläggningar och spa. Belägen 200 kilometer nordost om Bangkok är Mountain Creek Golfbana ett utmärkt val för dem som letar efter en utmanande golfdag i Khao Yai.

Serviceobjekt

Objekt Pris
 
 
 

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.