Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Saujana Golf- och Country Club-Bunga Raya Course(Saujana Golf and Country Club)(Saujana Golf and Country Club(Bunga Raya Course))

Visa på karta

4
< >

Välj din golfplan

62dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris
Please call the customer service center to enquire about rates
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :7024
 • :Other
 • :Ronald Fream Design Group
 • :1986

Golfbanskort

Grundat 1984, erbjuder Saujana Golf & Country Club (SGCC) två utsökta och natursköna mästerskaps-golfbanor, nämligen 'Palm Course' och 'Bunga Raya Course'. Designade för mästerskapsspel av den välkända golfbanaarkitekten Ronald Fream Design Group, baserad i Kalifornien, USA, har SGCC ständigt erhållit statusen 'Malaysias nummer 1 Golfklubb' och har räknats bland de '100 bästa golfresorterna' i världen. Banorna sträcker sig över 400 tunnland kuperad terräng, som tidigare var en välskött oljepalmsplantage. Stor omsorg tas för att bevara skönheten i flora och naturliga markdrag, och detta vittnas av det breda utbudet av fauna som är synlig för den uppmärksamme golfspelaren.


Bunga Raya Course

Uppkallad efter Malaysias nationalblomma, hibiskusen, har banan fått ytterligare ett smeknamn - Krokodilen - av ingen mindre än en av våra gamla turneringsproffs, Mr Lee Westwood. Den vackra och rullande landskapet tillsammans med flera vattenuppsamlingsdammar ger en annan utmaning för golfspelaren. Spelar 7 034 yards från de bakre teeställena, efter en nylig banrenovering utförd av E&G Parslow, har banan öppna Bermuda-fairways och Miniverde-greener. Det Par-3 17-hålet, som spelas över en vattenyta, är det signaturhålet. Ett bra resultat där och ett annat på det avslutande 18:e hålet kommer säkert att göra för en fantastisk golfrunda.

Golfbansfaciliteter

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.