Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Paraparaumu Beach Golfklubb(Paraparaumu Beach Golf Club)(Paraparaumu Beach Golf Club)

376 Kapiti Road Paraparaumu Beach Paraparaumu 5032Visa på karta

4
< >

Välj din golfplan

161dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

07:00~16:00

Betala i förväg

CNY 688

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :Other
 • :1949

Golfbanskort

En traditionell linksbana, Paraparaumu Beach är en layout som kommer att utmana den allra bästa golfspelaren och samtidigt ge nykomlingar i spelet gott om utrymme för njutning. Greenarna är fasta och sanna, fairways ger välkommet avbrott från de naturliga dynerna, och varje slag kräver eftertanke och noggrann utförande.

Belägen bara 45 minuters bilresa från Wellington är en runda på Paraparaumu Beach Golfklubb en fantastisk dag, där varje aspekt av ditt spel kommer att testas. Så hög är kvaliteten på layouten designad av den berömda golfarkitekten Alex Russell, att klubben har varit värd för Nya Zeelands öppna mästerskap 12 gånger, en oöverträffad rekord.

Paraparaumu Beach Golfklubb har rankats så högt som 71:a i världen, men många av världens främsta professionella golfspelare har ansett det vara en större utmaning än så. Golfare från Gary Player till Peter Thompson, Bob Charles till Michael Campbell, Greg Turner till Peter Fowler och Tiger Woods 2002 har alla spelat och älskat denna bana.
Att uppleva Paraparaumu Beach Golfklubb är att spela en bana med en äkta själ och hjärta. Du kommer att få ett varmt välkomnande och njuta av känslan av en klubb som är älskad av både medlemmar och besökare. Långt ifrån en exklusiv miljö eller lantlig reträtt är Paraparaumu Beach Golfklubb belägen i hjärtat av ett lokalsamhälle och är verkligen en pärla i Nya Zeelands golfkröna.

Golfbansfaciliteter

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.