Till toppen
Boka
Detaljer
Recension

Golfklubben Hedes i Zhangzhou, Fujian(漳州东南花都)(Hedes Golf Club in Zhangzhou, Fujian)

Southeast Flower Capital, Xizaka Village, Guanxun Town, Zhangpu County, Zhangzhou City, Fujian Province, ChinaVisa på karta

4
< >

Välj din golfplan

74dagar tillgängliga för bokning

Priskalender

Tid Service Detaljer Pris

06:00~14:30

Betala i förväg

CNY 1900

B.C.C会员价CNY

Boka
Golfbansinformation

Golfbansinformation

 • :18
 • :72
 • :5620
 • :103.5
 • :Other
 • :Pan mulberry

Golfbanskort

Hua Du Thermal Golf Course ligger i den sydöstra delen av Zhangzhou, Fujian, Kina. Här hålls varje år Flower Expo vid Båda Sidors Sund och Moderna Jordbruks Expo vid Båda Sidors Sund. Det är en nationell turistattraktion på 4A-nivå, med den berömda berget Jiu Long Ling i södra Min som bakgrund. Jiu Long-floden slingrar sig framför berget, och här finns frodiga blommor och träd som gläder ögonen och lämnar oförglömliga intryck.

Golfbanan sträcker sig över en yta av 2000 mu och använder en ny generation av högkvalitativt, lågklippande platina gräs, fint och vackert markerat. Golfbanan omges av berg, och med en enda blick ser du toppar, grönskande skogar och värdefull aloeträ, kamferträd, vackra bambu och inhemska skogar som bildar en naturlig syrebar. De noggrant utformade vita sandbunkrarna och reflekterande sjöarna kompletterar varandra, så att du kan känna lugnet och skönheten i detta golfparadis var som helst på banan. Detta är en högkvalitativ 18-håls golfbana, designad av den berömda designern Sampan, som redan har designat 17 golfbanor. Golfbanan är vacker men inte lyxig, vänlig men full av dolda faror. Greenerna är byggda på kullar, mellan kullar och branta backar, med smarta lutningar, lätt att försvara men svåra att attackera, mycket utmanande. Den övergripande designen av golfbanan är full av drömmar och illusioner, och du känner dig som i paradiset för att uppleva den underbara världen av "Ett hål, en värld". Efter en utvärdering av det auktoriserade golfhandicapsystemet anses Hua Du Thermal Golf Course vara jämförbar med det berömda Pebble Beach Golf Links från PGA Tour när det gäller svårighetsgrad och anses vara den bästa bergsgolfbanan i södra Kina.

Golfbansfaciliteter

Tillgängliga språk

Betalningsmetod

Körväg

Spelares omdömen Skriv en recension
 Recension(er) från BaiGolf-användare
 • Användaromdömen
  Utmärkt
  Bra
  Genomsnittlig
  Rimlig
  Dålig
 • Sällskap
  Affärspartner
  Kollegor
  Vänner
  Familj
  Ensam
 • Banes betyg
  Baneskick
  Banasvårighetsgrad
  Personal (Caddie) Vänlighet
  Prisvärdhet
  Klubb Facilitet
  Matkvalitet

Inga bonuspoäng och kuponger kommer att belönas som en icke-medlem.